Komentari (272)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Spašavanje prfitera Bakira. Razletile se pudlice na sve strane da spase što se spasiti ne može.
Zar stvarno mislite da su Europa i SAD toliko nakaradni pa da nagrade genocidaše dijelom Bosne i Hercegovine!? Nagraditi monstrume koji su izvršili genocid, svašta...
@gooUser1600669251 Za razliku od Kosova RS ne postoji kao država nikako, već isključivo kao entitet Bosne i Hercegovine i međunarodni faktor joj je na nivou općine u Ćelebićima. To nije zavaravanje, to je činjenica. Kosovo je republika i to je isto činjenica.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
A boga mi ljudi ko mi pušku da istom ću ga roknut pa vala da mi je stari....
hebote, pa cijeli svijet se mota oko Bosne i pohotno mirise nam jajca a mi nikako da im damo da nam se nadudlaju bosanske cundare !
Ne sikiraj se, ja i mnogi poput mene ćemo braniti tvoju majku, porodicu i komšije od pokolja i novih genocida.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
sve će vas bakir mobilisati i u rov poslati. nabavio si je novi madrac s ugrađenom masažom za trezor, a vi ćete dobiti ... zlatne kašike ... opet. ;-))))
pošto ova *urava u crvenom?!
Eto najzad ćete imati unitarnu Bosnu
Ono sto je Kucan sapnuo Aliji ( a ovaj ignorisao) Pohar je sapnu Komsicu (a on presutio). NESTO RUZNO SE SPREMA. Bosanci i Hercegovci lojalni RBIH razmislite jos jednom o savjetu jednog od komandanata odbrane Vukovara. Vrijeme je! Prodajte kravicu i kupite puskicu za svaki slucaj.
Nisam ni za jedne ni za druge al ako ce se izbjeci rat bolje je mirno se razici vidi se da ovo vise nema smisla da je ovo drzava kakve nema na svijetu.ovo stanje nevodi vise nikud ne mozemo opstati vise kao mini yugoslavija jer nema te stvari vise sto je narode drzalo zajedno sve su unistili poglavice plemena nasih.
HDZ gubi izbore u 3.entitetu, jer se tek u njemu ostvaruju pretpostavke slobodnih izbora, tj. da glasacko tijelo ne strahuje da ce biti majorizirano ili glasovi disperzovani na marginalizirane stranke. Stoga je HDZ NJAVECI PROTIVNIK 3. entiteta ! Slucaj je isti kao kod SDSa koji je izgubio od SNSDa - bez entiteta SDS bi bio dozivotni vladar.
Zašto se na miran način ne ukine Republika srpska
libo me gabri njih gle nona....auuuu hahhahaha
Budale, umjesto da srbima kazu etp odcijrpite se, ovi bi odgovorili: e sad u inat necemo 😂😂😂
Lako je dijeliti druge i crtati tuđe mape. Mi to ovdje najbolje znamo, mi što smo to prošli uživo.
Rascijepio se mozak svakom ko na rat misli i na odvajanja i pripajanja...
Samo dislajkujte fasisti i nacionalisti....
vise nas je korona pobila i malina respiratori nego pola rata...pustite se suplje vise i ,ratova' ko ce lezati za milijarde miliona sgo su pokrali od Srwbrenice i donacija??????
Borba za drzavu je prevashodno borba za ekonomski bolji zivot svog naroda, ova SDA je od samog starta gulila i pljackala svoj narod sje6ali su srednju klasu Bosnjaka ovo mislim na one koji su bili pismeni i to je SDA rastjerala po svijetu a za unistenje jednog naroda ti je to preduslov znaci nama je SDA rastjerala pismen svijet i mi neminovno klizimo ka dnu
Samo priznavanje diploma iz Travnika i Kiseljaka pa i onih Ganicevih kurseva, srozalo je sistem i moral nama treba temeljita revizija svega odnosno RESTART da bi se spasili kraha
U Bosni nema nafte,plina,zlata,dijamanata,urana..nema ništa osim govana! Zbog čega ratovati?? Glupi bosanci i smrdljive srbske seljačine ne trebaju nikome..ni Srbiji ni Turskoj niti Europi!
Od svega,sto je nabaljezgao ovaj glavati ljakse Iz Laktasa,ja nista cuo nisam.Jer sam samo gledao,ovaj avion od novinarke♥️♥️
Crna kao da je iz Afganistana.