Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moram ovo ponoviti: BiH ima uspostavljen sistem za kontrolu GMO u hrani hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Jedina svrha GMO je da se redukuje svjetska populacija na 1 petinu. Planirani genocid planetarnih razmjera. U nekim zemljama se pod prijetnjom oružjem uvodi u masovnu upotrebu, tamo gdje zakonske mjere nisu dovoljne. GMO JE SMRT ZA ČOVJEČANSTVO. Sve nacije su podjednako ugrožene, niko nije manje ugrožen od drugog, živa istina. Kineska riža, indijski pamuk, meksički kukuruz... sve je ugroženo. Nađite na netu Nikolu Aleksića iz Novog Sada i čujte čovjeka šta priča o ovome. Nije dobro nikakao.
ne mogu da vjerujem, cetiri komentara do sad, a svaki pametan... izgleda nema nikog da se javi sa znanjem cijelog svijeta da vam kaze kako ste budale i da nemate pojma o cemu govorite ... goni modifikovano smece iz ove drzave !!!
ova hrana nikad nece na moj hastal...:) pa mi ga mogu svjetske korporacije koje se zalazu za ovu bolesnu hranu i svoj profit od nje dobro pop....
Ne postoji vece zlo od GMO