Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zar nije ovaj rekao trebamo se okrenuti USA a ne IRanu oh ja zaboravio Arabski emriati su 51 americka drzava petrolija
Ofiran agent
Samo oruzje i nista drugo ,koliko je bosna jaka toliko ce je i biti u suprotnom nema je.Izmedju dva dusmana nije lako opstati.
svi oni samo delegiraju i treše državni novac, kakve nam fajde od toga, što ne pokrene vojnu proizvodnju npr. preduzeće ZRAK d.d. iz Sarajeva pa da pokrenu da se smanji nezaposlenost na birou, kod nas MATUNI od političara samo nek ode se na sl.put, a kakve koristi od toga, nikog nije briga
Odličan potez, saradnju je nužno osnivati po bilo kom osnovu
Cestitam. Bez partnera nas nema ni na mapi a mapa je ogromna. Trazimo sebi partnere sa kojima cemo moci napraviti vidljivije rezultate kao drzava.
Izgleda da pocinjemo razmisljati mozgom kad je drzava u pitanju i trazimo partnere.cestitam
Mi bismo jednom guzom na dvije stolice, jadni. Nikako da se odlučimo. Koketiramo.
ma samo treba traziti partnere pa u bilo kojem smislu. u vremenu ovakvih kriza bez partnera se ne moze. ovakvi potezi su sasvim ok .
BRAVO ZEKERIJAH. BORI SE ZA BiH !
Bravo Osmiću, samo naprijed
Saradnja ce se odvijati u izgradnji dz.amija gdje ce se obucavati buduci samodizaci u vazduh
i naravno Džej
i sranja. Sta ovo znaci kakva vojna saradnja i kako se to zamislja. Nisam toliko obrazovan neka mi neko objasni
Ovo mi miriše na paravan i na pripremanje terena za kolosalne mućke. (...no, ko je iza paravana, Keno sa Kovača, naravno)