Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja je to asocijacija u kojoj BiH o nečijoj sudbini odlučuje ..??? Kladim se da je do iduće godine ni bit neće ......
...apsolutno se slazem sa mb82, dokle vise da se nipodastava i osporava svake odluka i organizacija u kojoj ucestvuje BiH... Bosna nije priznala Kosovo, aktivno radi na njegovom devastiranju a uskoro i na njegovom vracanju Srbiji... a svi dusmani i "supci" ce zavrsiti po receptu mb82... :')).
Granata , a zašto se zlato uzbuđuješ ..?? Ja sam bona na asocijaciju mislio , a BiH neka nama živi vječno ...
Albanija je zemlja koja je medju prvima priznala RBiH..prva je zemlja koja je ugostila fudbalere BiH u prijateljskoj utakmici
Znaju albanci da mi sa najvecom stokom-srbima drzavu dijelimo i ne zamjere nam sto ih ne priznajemo,i sami su dijeliili s mrakom prostor dok nisu zemlju od govana-srba ocistili
Glasali su cetnici jer im se tako diriguje iz Beograda. Kosovo zna da ih normalni ljudi iz BiH podrzavaju u nezavisnoscu.
samo 49% Bosne ne priznaje Kosovo. Ostatak priznaje, nego šta. Kosovo je Država, i treba tako! Država, mnogo bolja država od nekih joj susjednih.
ne razumijem. zasto protiv? koja je sada karta na stolu?
Ova povelja je bezvrijedna,a to sto vlašići nesto blokiraju ko fol,to macku o rep nek okace,ja jaranu u Peć odem rahat kad hocu i popijemo kahvu u sred grada,i kad se sjetim da ni jedan srbo na kugli zemaljskoj ne smije prismrdit tu gdje sjedim tad je kahva jos sladja ;)
DA JE KOSOVO SAMOSTALNA DRŽAVA NIKO BOLJE NE ZNA OD SAMIH SRBA SAMO ŠTO SE ONI KURCOBECAJU PO OBIČAJI.
...samo polako, zbrinuce Ameri sipce kao sto su i svakog drugog muslimanskog "saveznika" cim im se interesi promene... a tada Srbima ostaje samo da obnove i dezinfikuju Srpsku zemlju... :).
@ buxie samo vi mastajte i guslajte uz hit i bajku godine:Kosovo je srce Srbije
Albanci, nemojte misliti da vas Bosnjaci ne podrzavaju, nego nazalost zbog ovih supaka iz RS i sistema vlasti ne mozemo nista uraditi a da se sva tri konstitutivna supka ne sloze. Kosovo ima podrsku Bosnjaka i bosnjackog clana predsjednistva kao i hrvatskog medjutim srbi ( citaj servi ) ne zeli da vas priznaju.
TO SMO MI, SREĆA DA NAS NIKO I NE BENDA
BiH nije priznala, ne priznaje i nikada neće priznati lažnu državu na tlu Srbije. KOSOVO JE SRCE SRBIJE
Kakav je osjećaj živjeti bez srca?
Srbistan na aparatima :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Hvala vam cenjeni susedi, siguran sam da je "Sarajevu" bilo izuzetno tesko da donese ovu nimalo laku, ali ipak ispravnu odluku... ovim potezom ste nas svakako zaduzili i nadam se da cemo biti u stanju i prilici da vam se uskoro adekvatno oduzimo... :)).
ako Šešelj katapultira na leđa Vesnu Pusić vratili ste dug
Nemojte vise da nam se oduzujete,'leba vam!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)