Komentari (201)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gledaj uhljeba, ja mislim da ovi spavaju nasmijani, plata nebeska a posao i odgovornost nikakvi :) sto me izmisle i agenciju za istrazivanje svemira i migracije patki na novom zelandu da se i ja zaposlim :)
al pazi molim te, svaki od njih ima i zamjenskog clana. Objektivno koliko ovo sve nama treba?
a ti baš nemaš pametnijeg posla, idi nešto radi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hahahahahaha, ovo mozda uzima i prvo mesto na listi uhljebnistva Jer pazi Znaci nije "tijelo za sprecavanje sirenja oruzja za masovno unistenje", idemo na visi nivo apstrakcije A nije ni "tijelo za STRATEGIJU za sprecavanje sirenja oruzja za masovno unistenje" nego je jos jedan korak dalje od konkretnog U pitanju je "tijelo za NADZOR strategije za sprecavanje sirenja oruzja za masovno unistenje (koje nemamo btw)" hahahaa, ovako daleko zbog uhljebljenja niko nikad nije otisao
Majke mi moje, ovu vlast treba strijeljat....
Direktor je General War, zamjenik Bert. Fanovi AF ce znati o cemu se radi hehe
Ko god da je oformio ovu sprdacinu od "Tijela", ufatit' i njega i one koje "Tijelo" cine, i doooooooobro ih sve mokrom kandzijom na javnom mjestu izdegenjaciti.
Scena: 1993-a, BH ratni lonac, neka brigada, negdje...Lik ima postavljenje za načelnika PVO u nekoj brigadi, ima i ljude po formaciji koji mu pripadaju. Zamoli ga drugi lik haj' bolan daj da i tvoji ljudi opale koju smjenu straže, kakav bolan PVO, zabrana je letova, nema ništa sem UN herkulesa. Lik mu odgovori onako drsko, ja sam ovdje postavljen formacijski i ne mogu dati ljude koji su mi po formaciji dodijeljeni, oni na smjenu osmatraju... Osmatraju, hebo te!
Nevjerujem.. Izmislise ljudima radna mjesta, cuj nadzor strategija za sprecavanje sirenja oruzja za masovno unistenje. Pa kod nas je vijest kad se nadju tri puske i dva pistolja na istom mjestu, cuj oruzje za masovno unistenje. "Nadzor strategija"??Nesto poput toga da se skupi nas 15 i mi nesto palamudimo o letu na mjesec, i jos nas plate za to. Kad nas neko pita pa sta mi radimo, eee drug moj mi ti nadziremo strategije. Nije mala stvar
Eto novih radnih mjesta. Sjedit će, trljat' guzicu o fotelju, kuckati po mobitelu, eventualno napisati neki veći propisani izvještaj s promjenom datuma i vremena. Od svega, jedina nus-pojava mogu biti hemoroidi. Ljepota.
Pik zamjenski član!
Sve ovo mi placamo iz svog dzepa :)
Komisija za hošaf i paluzu!!! Pa ne može čovjek vjerovati! A imaju i zamjenske članove, toliko je bitno!
Valja mi sad po ovoj vrućini atomsku zakopati dublje , agencija počinje sa radom za mjesec dana hahaha
Mi formirali "tijelo" za nadzor nuklearnog naoružanja! Presmiješno, "atomske bombe", hiljade njih, hodaju nam po Bosni i niko ih ne može kontrolisati! I to na 2 noge... Košarkaškom savezu prijeti suzpenzija zbog toga što MIP nije dao dao vize Kosovarima a 10000 migranata ulazi u zemlju kako hoće, gdje hoće i kad hoće i niko ih ne spriječava!
Nema toga kod nas
I onda se pitamo kako na izborima pobjedjuju uvijek isti. Matematika je vrlo jednostavna. Broj komisija x broj clanova x broj clanova uze i malo sire porodice. Jednostavno se dolazi do dovoljnog broja glasova da se pobjedi na izborima.
Majku im to treba stvarno uzet motke i pocet bit
Sve su napisali ali ne i koliki im je pausal