Sastanak o raspodjeli imovine
0
BiH dobila objekte u Mađarskoj i Washingtonu
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lahko je dijelit i govoriti dobili....a hajde neka sada neko stekne nesto tako...hoce al u panjevima...nismo ni svjesni koliko je JUGA bila prejaka....al eto.....ZIVIO DRUG TITO !!!
Stan u Milanu će vjerovatno dobiti Deen, dok je na studijima da se ne bruka pred rajom....
Nije dobila objekte BiH, vec politicari u BiH!!!!!!
ne mogu oni podjelit koliko je Tito toga stvorio
Srbi dobili garazu u Albaniji i trafiku u Ukrajini.
Jos se Tiletovog ima brstiti,poslije toliko vremena
\"Dobra atmosfera na sastanku\" Dok dijele ono na sto nemaju pravo super im je, ma ja, suge sugave!!!!!!!!!!! Da se hoce pojaviti novi Tito pa da se vratite u rupe iz kojih ste izasli SVI !!!!!!!!!! MRS !!!!!!!!!!
EKSKLUZIVNO POGLEDAJTE KONAČNO NOVOPRISTIGLE OBEĆANE (B)ALIJINE ZLATNE KAŠIKE. NAPOKON UBIREMO PLODOVE BORBE ZA NEZAVISNU DRŽAVU NAM BiH ! UŽIVAJTE ! http://www.sarajevo-x.com/bih/sarajevo/clanak/110920068/komentari#
Sto je Tile steko za svog zivota ovi ne mogu rastociti evo za dvadeset godina. A da su sta stekli, malo sutra.
vidim da se razumijes u okuse :D
\" jer imamo različite stavove naših država u vezi sa tom nekretninom.\" Sve je rečeno - živjela Jugoslavija!
sta da kazem - ljudi su stekli zrelost da o ovome pricaju tek 20 godina nakon raspada zalosno
vidite koga je Makedonija poslala na dogovor, e to je tajna uspjeha za drzavu a za nju i nisam bas siguran jer nema bas neki izbor za \"primit\"...sve je to za bara!!
pbjeka HALA to mogu dobit jedino
-Dacu im na naselje -kondom sa okusom gorgonzole-