Najviše iz Hrvatske i Srbije
0
BiH do jula posjetilo 389.913 turista
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"...BiH do jula posjetilo 389.913 turista...\" ++++ \"...56,5 posto dolazaka ostvarili su strani turisti, a 43,5 posto domaći turisti....\" +++++ \"...Hrvatske (15,7 posto), Srbije (14,7 posto), Slovenije (9,7 posto)...\" Znaci oko 120 000 turista iz bivse Juge i 100 000 van bivse Juge... A ako se uzme u obzir slijedece: \"...Prosječno zadržavanje turista u prvih sedam mjeseci 2011. godine iznosilo je 2,2 noćenja.... Moze se sa 100% sigurnoscu reci, da je ogromna vecina tih (nazovimo) \"turista\" samo bila u proputovanju kroz BH, odnosno jedan veliki broj njih na dvodnevno hodocasce u Medugorju.... Eto to je taj \"tur(c)izam\" u Bosni., zemlja koju svak ziv zaobide...
ocito je da ti istina OKO u*bija, hahahaha zato stavljas minuse tamburi i pises komentare islamofoba........mora da si srbski fanatik hahahahaha
servija i hrvatska postoje ko drzave samo par decenija...ko drugo servija sve manja i tanja...a hrvatska i crna gora okupiraju teritorije i obale ko i ostrva drevne i vjecne Bosne i Hercegovine...!!!
Samo tako...bti ce ih vise , svake godine......jedino Bosna i Hercegovina ima sve sto interesuje turiste iz cijelog svijeta.......od prirodnih blagodati pa do historiskih.....................!!! Bosno , Volim Te...!!!
a Hrvatsku 9 miliona, hahahahahaha