Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odobrena sredstva...? to mi zvuci kao jos jedna uvala i koje nema spasa..
Da se nekim slucajem na izborima ponudi Anstajn da ih predstavlja u RS-u, opet bi sebi izabrali Mileta kao i lukavog Spirica, Majkicku jer su pravo olicenje mentaliteta vecinskog dijela gradjana RS-a. Norme ili mjere su uglavnom, da bude, ko od brda odvaljen, da je bahat, da nejma nikakvog obzira ni obraza, da obecava i laze, da bi se sa svakim pobio, a posebno da dobro zapjeva u satoru i da, da svi vide 100 KM harmonikasu. Sve po ukusu RS-a.
@Improvizator2 Niti me zanimaju nicija prezimena niti to ko je koje je religije kao tebe sto je evidentno, nego sistem i odgovornost i zivio Mektic.
Jel bilo tesko
znaju bankari tj lihvari šta rade.potpisivanjem transportne zajednice dobijate akcize na gorivo, automatski skuplja struja, voda ,hrana itd .NOVE KREDITE KOJE ĆE TE OTPLAĆIVATI.zajebat će nas opet.bistri su ti lihvari.ponude pare ali dvostruko naplate i malo namire buđetlije i naguze narod.vazda su bili u šemi političari i lihvari.
Ja njemu ni dnevnik ciscenja u wc-u ne bih dao da potpisuje.
Zvizdić bi trebao uzgajati koze, po uzoru na Špirića koji uzgaja krompir. Narod reče: "Uzdaj se usei u svoje kljuse", mani se evropske sadake.
ipak dosli tobe :) ali ipak ne za pohvaliti, najobicniju stvar ne mogu da rijese bez natezanja i zatezanja i svadje
Svaka cast, Mada ja nemam veze sta je ta zajednica,a i zaboleme. Vi cim se pojavite u tisku i medijima mene muka Bice kako Turcin kaze,a ostalim eve kurc
ovaj sporazum će olakšati trasport bosanaca u EU ....... ?
Samo me interesuje gdje ce te pare da zavrse od ptistupnice?
Eto love za stranke njammm
Idi yebo te.....oce biti direktan prenos?