Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
onoga dana kada pocmes sam sebe cijeniti,postivati i nikada ama bas nikada ne podcjenjivati(kao sto nasa vagno od politicara rade) onda ces imati partnera a ne primjer kada krivousti komunista-fasista odlikuje Aliju meni obraz i danas crvven radi te predstave...onda fino isporucis ovog ubicu za onog njihovog ubicu sto nam ubi Vedrana a danas gonja maloljetnice po plazama njihove lipe...eto sto ja nemogu nas i naseg mentaliteta...ugledajte se na sandzaklje i hercegovce i bice nesto od vas bosanaca...Moji Bosaaci...
ne treba da ga izruče hrvatskoj dok hrvatska ne izruči sve kriminalce i ubice koji su počinili zlodjela u bih. slažem se sa zmajem.
ISTINA ZA VEDRANA!