Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad cu i ja da tuzim Republiku Srbiju, jer je na njihovoj drzavnoj televiziji u jutarnjem program pisalo da se sutra odrzavaju izbori u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini?!? Oni su narusili i povrijedili moj osjecaj pripadnosti zemlji koja se zove BOSNA I HERCEGOVINA. Zbog pretrpljenog bola trazit cu 5.000.000 KM, ali mislim da ce biti sasvim dovoljno i 4.999.999 KM za pretrpljeni bol.
Ma kakva odšteta oni su svi bili i ranije ludi, trebaju se obratiti NATO-u oni će im možda i platiti a8u naturi). Po njihovom sada može đeneral mladić komotno doći i živjeti kod njih niko ga ne smije tražiti.
Zašto država BiH plaća ono što su uradili pripadnici NATO snaga???
Laku noc!
laku noc onda, od mene.......:-)))
tebi
hahaha kome se sad obracas, Nini ili Mackici???
Ja te prijateljski upozoravam i brinem se za tebe, a ti meni tako. Ko zna kako je mackica zavrsila zato sto nije slusala moje savjete. Vjerovatno je bas u jednoj od tih institucija gdje su tvoji istomisljenici. Nina, Nina, nesreceo jedna!
Jel´ to ti iz iskustva? ps da ti kazem da sam ja tz \"mackica\", hoce li ti biti lakse spavati? hehe
Ne lazi, vidim ja da si ti mackica. Samo ona moze tako da divlja i pjeni kao bjesna na sve strane. Jedna je mackica. Ako hoces da upoznas istomisljenike, mogu da ti preporucim nekoliko ustanova, samo postoji mogucnost da te zadrze.
HOHOHOHOHOHOHO sta ti je reci PRAVNA DRZAVA REPUBLIKA SRPSKA svaki proces protiv tzv Bee Haa gradjani ponosne Srpske dobiju. Malo je ovo sve pokrenite proces u Strassburg protiv te udruzene islamsko fasisticke BANDE. ZIVJELA NEZAVISNA REPUBLIKA SRPSKA
hahaha, vidim da ti je \"mackica\" ostavila trag u .......srcu;-) ps ne, nisam \"mackica\", nova sam ovdje i drago mi je da ima osoba koja ima isto misljenje kao ja!
Nato bije , Nato mlati Bosna će da plati...........ha ha ha ( kakvi smo mi konji nevidjeni )!!!
Ti neodoljivo podsjecas na osobu koja se potpisivala \"Mackica\". Mackice, ako si to ti, nije ti fazon da se predstavljas pod laznim nadimcima. Nije uopste tesko prepoznati te po tvojim blesavim komentarima. Priznaj da si Mackica, lopuzo jedna!
Jeli to sve sto imas reci???? Shvati jedno! Da ste valjali, ostala bi i jedna bivsa yu republika sa vama! Zar se ne pitas zasto nitko nece sa vama??????? A u ovu jadnu BiH, tu ce vam biti kraj vaseg \"srpstva\"!!!!!!!!