Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
konačno kraj ove trakavice zvane BiH. tri entiteta a onda nakon izvjenog(ubrzo) vremena i referendum o odcijepljnju.... pa pa..... pz iz Hrvatskog Mostara
Gospodin pravi a ne naši muslimani novokomponovani bošnjaci
Hajde ba furaj vi i vasa podrska, netrebate vi nas podrzavati Podzavali ste vi nas jago dobro prije 15 godina. Idi ba vodi svoja posla.
Eh jake drzave i podrske pffff sad ce odma da prime beha u eu zbog podrske kur.vata eh
Herceg Bosna !!!! Ponosna!!!
Srecan dan Republike Srbadijo.
E moj Marine slabo Hrvatska tu racuna sto i nije neko cudo kad joj je donedavni ministar financija sa 40 uspio zavrsiti fax. Prvo su Hrvatske milijarde ulozene u podrucja sa Hrvatskom vecinom (koje Hrvatska i danas vraca!) utopljeni u Federaciju Daytonskim sporazumom i prakticki predane Bosnjacima na upravljanje da bi se sada veselili nekom jadnom izvozu (trgovinska balanca sa BiH ionako u padu) koji je smjesan u poredjenju sa izgubljenim. RS je tu puno pametnija !!
Hrvatska = BiH lokomotiva ka EU! I ne samo iz \"ljubavi\", već tu ima i ekonomska računica.
dabogda vam obadvojici EU sudila za korupciju
Jesi uranio poturico ili se javljas iz dalekih krajeva, pa nisi obavjesten da Hrvati nisu bili pasivni nego preglasavani
tkzv. hrvati bih su stvarno lakrdija ovog svega sto se desavalo na prostorima ex-yu. ljudi su totalna truba, seljacine, glupi, zakucani u glavu a traze ko neku ravnopravnost u zemlji , prema kojoj se citav zivot odnose pasivno,,,i sad odnekud oni se stvorise (ustavom franje tudjmana),,,,,,,,ma bjazi ba papani...........nece te vi u BiH opstat nikako,,,,,,,,izuizumrijece te sa svinjskom gripom koj vas prati
Postoji li gumica da pobrisete komentare ovih satro religiozno alkohoziranih idiota u sarajevo-x. Posaljite ih tamo gdje pripadaju i gdje su bili do prije 7-8 mjeseci. Inace i Vi ce te pod led kao konkuret \"oblakoder\". Rodjeni sa-bih !
Vas 2 ljepuskasta za Matu Bobana kreaturu , dajem u paketu ali ako se dogovorimo bez kurtona ! Na one morfoloske idiote se palim !!
Pa mi uzeli Islam, jedan Bog ovo ostalo boziji poslanici, pa nam odgovora ako ima Boga to bi bilo najblize istini. Nego da se covjeku molimo pa da nam se vanzemaljci smiju.
neko se prodao , a neko je od silnog .kharanja imao hemeroide stoljecima i sva mu djeca na Turke lice. pa ti vidi ko ce sad u crkvu
Da je istina, vratili bi se mi davnih dana. Sto vam je krivo sto se ne vracamo. Koji ste vi kompleksasi.
E, pa nije Ivo ono pot.urič.lp go.van.ce od Mesićija, plaćenika šiptarsko-muslimanske mafije! Pushiona, Zlajoglu!