Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@lazni Pipo dobro rekoh SAMO znate krast i kopirat a sto se tice genocidne srbije,da Bog da nestala ko sto je nastala na-isti nacin! Bosna i Hercegovina jedna i jedina nasa domovina! BiH4EVER!
Žiku, ovoga ko da je Garagamelov papagaj, pa samo ponavlja nema ništa bez ustavnih promjena, ja se bojim ovog stanja. Pa hajte, bojičići zasučite rukave i poduzmite nešto. Nemojte samo kukati Neko mora biti kriv, a zna se i ko za ovakvo stanje. Razumijem Tihomira što se boji Dodika, Amera, ovog onog, jer taj se boji i vlastite sjenke, njemu su pune gaće... Al, šta je Vama. Pa, svaki dan dogovarete, pregovrate od Pruda pa nadalje, pa što se ne dogovoriste? Đe, ba zapelo? Nemojte vlastitu krivicu, prebacivati na druge. Tihomir Tihić je politički mrtav čovjek, a šta bi s vama?
I jos samo da dodam, umalo da zaboravim, ZIVILA SRBIJA !
A ko koci NAJVISE sve reforme ustava?Genocidna tvorevina,genocidasi koji sanjaju odcjepljenje genocidne tvorevine! BiH4EVER!
\"Bojim se da upravo ovo postojeće stanje ne nanese veliku štetu javnim finansijama, odnosno proračunu i ubiranju javnih prihoda u BiH, upozorio je Vrankić.\" To se zove ekonomski rat protiv BiH od strane istih onih sto su sproveli genocidno-agresorski rat protiv iste 92-95.