Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Možda bi bilo i humanitarne a i donacija heheheehe.
Evo kod mene sinoć protreslo, ko nako da je malo jače. Krenulo od karlice prema kičmi. Moli ovlaštene osobe u osiguravajućim kućama da mi se jave radi dogovora oko eventualnog popusta zbog globalne krize. Takođe bih zamolio da se ova vest stavi na naslovnu, kako bih se što bolje izreklamirao. Čim ja imam bolove u lumbagu, biće nešto. Hvala svima.
BiH svakako treba pomoć
ha ha ha ha ha ha ha ha komican tekst! pazi ovo,..... MORALA trazit pomoc\" ha ha ha ha ha ha ha ha ha ko sad Bosna i Hercegovina neka sila ha ha ha
ako bude potresa ode radoncicu toranj :D
JEBO ZEMLJOTRES, NEGO JEL\' HARIS OTIŠAO U LONDON? BOJIM SE DA INJEGA NE ZATVORE.
ahahha koji debili ovo pisu ?! mamicu imm samoo stvaraju panikuu ocami prijavit cu sa-x raku... Stvaraju paniku medzu gradzanima lijepe federacije :D www .tm87-breza.com.ba
Neče doči do potresa jer ču ja iskoristit Bonske ovlasti
A sad narodi i narodnosti,brzo po satore,pa na ulice,ako drma da nas ne safata \"jer nas nece niko traziti\",sta je ovo mi ko nesto bitni pa ce nas traziti...mi smo i bez zemljotresa zatrpani.
BiH bi u slučaju većeg potresa morala tražiti pomoć Fakat se slatko nasmijah :)))))))))))
Kako ste dosadni.Ovu temu o mogucim potresima u BiH ste i vi i ostali portali prezvakali nakon potresa kod nas prije nekoliko mjeseci i evo sad vam je dobro dosla situacija da je ponovo prezvacete i upotpunite prostor. Jadno.
SVAKA CAST!I KOD MENE IMA VIBRACIJA OD KOMSINICE..
@v Kako ne kontaš, pa ovo ti je SA-X.
heheheheheheheheheheheheheheh, koja glupa vijest. sad novinar otkrio toplu vodu sto kaze da bi BiH MORALA trazit pomoc. hahahahaha opet .... pa otac vas nesposobni lijeni nepismeni glupi debilski vama i bez zemljotresa stalno trazite pomoc od cijelog svijeta. niste sposbni nizasto drugo osim moljakanja i prosenja,..... sadaka tamo, sadaka hamo.... Sarajvo = sadaka city
Nije mi jasno ovo: provlači se kao nekakva teza mogućeg potresa na našem području, a u isto vrijeme ti isti stručnjaci navode da je povećan broj manjih potresa na našem području i dodaju DA ONI OSLOBAĐAJU SEIZMIČKU ENERGIJU. Ne kontam zašto onda toliki strah ?