Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hhhahahahahahahahahaha pa ovi nas j... u zdrav mozak
Izcko je u pravu: 24% BiH nece uci u evropu jos deset godina a mozda i duze. mi iz RS ulazimo zajedno sa Srbijom, oko 2014
MRS KONJU RETARDIRANI !
Incko puca na produzenje mandata sledecih 10 godina. Ako se bude zalagao kao do sada bosna ima najrealnije sanse da nikad ne bude dio evrope, sto znaci da visoki predstavnik treba da ostane vjecno.
nakon dvadeset godina od raspada Jugoslavije, nikad dalji od EU!!! Bivsoj Jugoslaviji je trebalo samo par godina, za one koji ne znaju!!!
moj si ga ti najsjeverniji konjusaru, na balkanu se ne planira 10 godina unaprijed, na balkanu ni deset mjeseci unaprijed ne mozes isplanirati, a bogami ni kod vas vise...cemu ta izjava, toliko ceznu ljudi za tom EU da ce pregoriti na kraju, i fino reci: sad nam je dosta, necemo vise nigdje i ni kod kog u savez, zivjecemo od korice hljeba kao i zadnjih 50 godina, u bijedi i sioromastvu, zaostalosti i nepismenosti, ogrezli u kriminalu i korupciji. Ma bas si ga fino obradovao nase bosnjakistance, brate slatki konjusarski!!!
tada ce hrvati biti srednje sjeverni konjusari, slovenaca nece ni biti, srba ce biti saka a bosnje...njih ce biti u sjevernoj americi...
mozda tek hrvati tad budu na pragu...ako ih bude, jer kazu da im nestaje grad velicine zagreba do 2040 ili kako ono bi...narod koji nestaje...i ne samo oni...i ostalima se tako pise...
nema sanse ni tad...da sve bude kako treba...
Al vam ga najsjeverniji konjusar zakrka...do balcaka!!! Ja cu biti seeeedi starac, kad se ona opet vraaatiiii...Tad ce vam trebati kutija tableta i sobica u domu!!!
gospodine inzko znas i sam da nema sanse.
To se odnosi na narod BiH ali političari i rukovodioci sa familijama mogu odmah čim prebace lovu u Luksemburg.
2020 GODINE NEĆE BITI NIKAKVE EU JER ĆE SE DO TADA PAMETNE I EKONOMSKI JAKE DRŽAVE RAZDRUŽITI I NASTAVAITI SAMOSTALNO I USPJEŠNO EKONOMISANJE, A MOŽDA ĆE IH I OVE SIROMAŠNE (LOPOVSKE) ZEMLJE I UNIŠTITI POTPUNO UZ POMOĆ \"DEMOKRACIJE\" KOJU SU MNOGI PRIHVATILI KAO GESLO \"RADI ŠTA HOĆEŠ IONAKO NEĆEŠ PUNO ODGOVARATI SAMO RECI DA TI JE ŽAO ŠTO SI TO URADIO\". SREĆA MOJA DA ĆE MI DO TADA IZRASTI VRBA IZ ZICEGU.
ZIVELA PRAVOSLAVIJA SMRT ISLAMSKIM FANATICIMA.
Necu da vas prepadam, lagati ne znam, dok ste takvi kakvi ste, u Evropu ne dam. Dupe u Evropi, u Aziji glava, ako bi vas primili, to bi bila strava. U Evropu necete, dok je ziva glava. S postovanjem-Incko !