IPA programi za 2011. godinu
0
BiH bi mogla da izgubi 96 miliona eura pomoći
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to je dezinformacija ! Te ce pare samo lezati na kontu Evropske Komisije dok se ovdje ne uspostavi vlast na drzavnom nivou (nemoze se izgubiti, ako je vec izdvojeno iz EU-Budzeta i ima namjeru da bude isplaceno Bosni i Hercegovini)
DADJTE SADAKE HELJP BAZNIJA
A kao neko bi vidio te pare? Da, oni od kojih bi se kupile jahte i vikendice raznih politicara...
naslov treba glasitit: BiH bi mogla da izgubi 96 miliona eura. pomozi
ma nek i propadne narod i da dadnu i da nedadnu nece vidit helera jer ce ovi lopovi to raskucit
Kad smo kod gubljenja Zeljo je izgubio sa 6:0.
OBICAN i jednostavan,ali veoma (OPASAN) MAMAC za sve zainteresovane zemlje koje namjeravaju uci u EZ !!!!
treba zvancino promjeniti ime Bosne u Republika Sadaka
ODE SADAKA ..KRIV DODIG I SR.BI ..
Za 12 milijardi dolara mozes napraviti pola NY, sami sebi pare uplacuju i ispalacuju, prave neke smijesne visece mostove po Sarajevu za pjesake koji se njisu, neke fasade na Dobrinji ali samo kad krenes na zapad prema gradu, a ne na istok prema selu, da bi ovi vidjeli kad neko sleti iz aviona kako se radi, njihovim prevaram nikad kraja, ako hoce da pomognu nek posalju nekog na praksu u Evropu nekoliko mjeseci,pa nek on dalje objasnjava, samo treba sistem da se napravi i to bi sve funkcionisalo ...
Ova zemlja nema nikakvu buducnost.
Ovoliku državnu administraciju nebi izdržale ni finansijski višestruko jače države, prvenstveno mislim na administraciju u Sarajevu koja nije u stanju priskrbiti novce preko bilo kakvih EU pristupnih programa pomoći. Na žalost razaranje BH u ratu nastavlja nesposobna birokratija u miru. Neprijatelji BH ne trebaju apsolutno ništa raditi, ona će se sama urušiti.
Ma svakako bi ih zahapali ko i 12 milijardi dolara pomoci do sada.
da nam nije eu bili bi ko somalija sad.zivimo od sadake
BiH je od 2007. godine do sada dodijeljeno 295 miliona eura pomoći. PA GDJE SU TE PARE?KOME IDU? ZA STA? GDJE? ZBOG CEGA?