Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E pa daj Bože. Mislim da cijenjeni doktor dobro uradio - još bolje će ispasti. Narode, stručnjaci iz oblasti prava, zadajte se po ovom pitanju, pa ako treba može i kolektivna tužba, kao potpora Dr. Pilavu.
Koji su licemjeri ovi tipovi iz SDA. Dok im je odgovarao izborni zakon nisu pominjali slučaj Pilav, niti su ga podržali. Čak je i Ustavni sud BiH odbio zahtijev g. Pilava, (bošnjaka) a SDA nije reagovala, pa je ovaj podnio tužbu sudu u Strazburu.
Samo naprijed doktore! Samo hrabro.
Tako i treba. Centralizacija BIH se sve vise priblizava. Dosta sa svim cirkusima.
opet sda, i opet nista pozitivno od njih
od tebe Džefroviću, nikad ništa pametno
Sad ce biti.... presuda "Sejdic-Finci-Pilav"
Ne samo to! Ova j tužba višeslojno teža od Sejdić - Finci.
ovi bosnjacki politicari su stvarno dileje...malo je reci :)))))) ...pa rs je donjela zakon prije mjesec dana u kom kaze...iz rs za clana predsjednistva se bira jedan (1)....nije bitno kako se zove :)))))