Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za 50 godina nećete znati ni gdje se ratovalo a kamoli gdje je koja mina
Kako ba neće, vidi komentara, nije rat ni stao po nekima.
Ja se najviše bojim Trebevića... Zabranio bih gore izlete djece iz osnovnih škola i obdaništa. Jedino neka idu s roditeljima, ali grupno, kad se raštrkaju ko ovćice, nema teorije, ono može, ali sve do jednom...
ko ti brani da sjediš kući
Direktore, kakvu si ekipu uhljeba okupio, necete je deminirati ni za 500 godina. Ali jedino tako mozete biti placeni 365 dana u godini a raditi koliko vam se radi a ostatak uspjesno vjezbati i primati dnevnice. Jadni mi sa vama!
Kad se sjetim kada su 96 demineri došli okružili trafostanicu koja je bila montiarana i u funkciji pola godine trakama i fol deminirali pred unproforcima ...ala su ih uzimali lopatom .
od mina stradaju oni koji bi da obrađuju svoju zemlju a ni označeno nije da se tu mine nalaze. neće se prostori neki ni očistiti čekati će se 200 godina da one izgube mogućnost da reaguju pa da se može normalno živjet
ako u sljedećih 50 godina ne bude oružanog sukoba kod nas, neće ga biti do kijameta
Ja sretan ako se opet ne budu postavljale
Taman kada počnemo ponovo ratovati nećemo imati potrebe ni postavljati nove mine.
Ne mogu da vjerujemo da će nam trebati još 50 godina da očistimo BiH od mina. Pa da, stranci prestaju polako sa financiranjem čišćenja. Kada mi počnemo sami financirati nećemo nikada očistiti.
finansirati*
a najjaci mi je BHMAC koji krije minske karte kao zmija noge .... To fakat ne kontam
@master_forever a zašto moraju kriti?
i mene interesuje zašto moraju kriti
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
reko ona povela i curicu da se slika, kad ono takav print na majici hahaha
pola jednog stoljeca,jedan ljudski zivot, e ovakve ljepote , by the wey nije Alija postavljo mine po lijepoj nasoj :)
Samo kod nas i u africi su se mine neplanski bacale gdje god i nicu poslije kise i erozije kao gljive
Direktore, priznaj narodu kolika je tvoja mjesečna plaća i tvojih blizi saradnika, ko vas financira, vaš nerad i neodgovornodt ... ističe rok financiranja iz Evropske unije za bezbjednost civilnog stanivništva... šta ste postigli od 2012 g kada ste preuzeli odgovornost deminacije i obećali da vi to znate i mozete bolje od Svicaraca, Švedjana i Austrijanaca koji su do tada bili aktivni na tim porostorima, za kratko vrijeme postigli vece rezultate...
... ali vi ste rastjerali eksperte, ostavili su vam svu opremu i finaciraju vas, vi znate do kad ... nema pozitivnih rezultata, nema više ni love... mislite da mozete svalom prodavati maglu pod bubrege.
za 50 god mogle bi jos dva puta biti postavljee
pozdrav za punicu uz muzicku numeru "ucini bar jedan pogresan korak"
ovo mi dodje kao da policija napise ...danas smo u sklopu redovnog posla ..hapsili ...provjeravali ..itd .... usta moja hvalite me I mazite narodu oci za ono sto je U POZADINI .. A SAD SPEKTAKL ...KLIX CE UGASITI KOMENTARE :)