Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ah što je krenulo zapomaganje Amerike i NATO-a poslje današnje sjednice NSRS-a. :D
Promovišete senilnog globalističkog pedofila koji je izbornom krađom došao na vlast i kojeg 60% države ne smatra legitimnim predsjednikom. Zbog propagandnog spinovanja i veličanja ovakvih odrona ljudi iz okruženja misle da lažemo i spinujemo i o užasima iz devedesetih koji su se događali.
čim je došo samo o ratovima priča kako on tako i ovi naši odmah, tramponja kad je bio barem je o ekonomiji palamudio.
Hahah odakle ovaj Dubitatio kupi ove podatke? S Russia today? 😂😂😂😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Prevrto se svako ko je rušio onakvu državu! U Jugoslaviji je običan čovjek mogao dostojnije da živi, u Jugoslaviji je čak i vjernicima bilo bolje. Nedavno sam citala neciji rad “Ekonomski odnosi SFRJ i nesvrstanih zemalja Afrike 1973 - 1981”.. To je bila zemlja i po, pričajte vi sta hocete.
Biden laže kad zine. Cilj je bio vojno ufuljavanje na Balkan. Nato je sljedbenik nazi Hitlerovog Drang nach Osten. Prodor na istok Nata i vojna okupacija uz bacanja kosti jer u Bih nemaju naciste na vlasti kao u Hrvackoj da bi imali legitimne okupaciju kao Hrvacke koju gule.
Ajmo sad svi zajedno: Druže Tito, mi ti se kunemo da sa tvoga puta, ne skrećemo Druže Tito, naš maršale prvi, mi smo tebe dobili u krvi. Druže Tito jagodo iz rose, sa tobom se narodi ponose.
Za ove sto govore da je senilan,Kamala preuzima uskoro …To je i bio plan. On je morao prvi jer bi nestali neredi!
Pošalji ti još koji avion na Dodikovce, ziv bio
Nova epizoda, Boošnjoo priziva novog gazdu: De, bolan Biiden dođi ba na rahatluk i na urhmašice....de mohgo bi ponovo po Srbima ba....i ponesi bolan kake sadake, nemoj prznih ruku dolazit!!
Čekaj da rješi palestinsko pitanje...
Hvala ti Joe,trebalo ih je još dotuć
Pa da ameri su poznati po intervencijama tako oni uvode demokratiju
Da nam je živ i zdrav još dugo godina i da riješi Balkan fašizma.
Kao što se mnogi američki hawkish političari zalažu za vojne intervencije širom svijeta? Poenta? Ova intervencija je kao dobra jer je usmjerena na zle Srbe, pa treba navijati? Držati crossed fingers? Bar dok Hamas opet ne zaraketira Izrael pa ovi uzvrate, a Biden stane na stranu Izraelaca, onda ćemo opet protiv Bidena, jer anti izraelski sentimenti su malo jači nego anti srpski?
Pa moj otac je 1992 na 7 mjeseci primio familiju iz Sarajeva da bi sad netko sro po meni i po mom narodu da smo napadali vašu zemlju?? Koliko vas je potražilo utočište u Srbiji? Ne možete ih nabrojati na prste jedne ruke. Sramota ništa drugo
Haj ne seri ziv bio. Sami se napali bilo nam dosadno
Koliko je Njemaca spasilo Jevreja od Hitlera pa su ipak odgovorni kolektivno za genocid? tako da takve suplje ne prolaze, pojedinci koji su odudarali od vecine ne cine tu vecinu casnom ili opravdanom..
Suncokreti se povampirili! 24 sata preko svojih portala placenih od njihovih političara u Yarajevu krljaju mržnju. Ahahahahhahhah
Ovdje najveću mržnju širiš ti i takvi kao ti raznim provokacijama i vrijeđanjima, a očekuješ da ti neko šuti na to?
kmeee smrdim na krmetnjak kmeee
Licemjeri jedni najobičniji. Stavljati Hrvatsku i Srbiju u isti koš kad se priča o ratovima 1990tih je u najmanju ruku degutantno. Po vama je rat u Hrvatskoj isto počeo 1995.?? Mi smo kao napravili zločin u njihovoj krajini? A od 91 do 95 je u RH bio mir i nitko na nikoga nije puco? Mi smo se 91 branili i iz BiH jer je iz te iste BiH počela agresija na našu zemlju. Ako bude ne daj Bože opet neki rat, izvolite gospodo na istok, našu zemlju ne pohodite. Tužno, ali stvarno tužno
Samo si zaboravio da je krepani krivousta Tuđman i krepani Milošević još 1990 sjeli i dogovorili podjelu BiH.
Amerika blagoslovila Republiku Srpsku i Istocno Srpsko Sarajevo. Suncokreti slave Ameriku a preziru jednog od dva prsta jedne ruke Izrael. Suncokreti i pukli
Znači katolik Biden se zalaze po tzv novinarcicima u Sarajevu placenih od svojih politicara iz istog grada za Krajinu u Hrvatskoj????ahahahahaaaaaaaaa
kmee smrdim na krmetnjak kmeee