Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GLUMAC BI DA IZAZOVE III SVJETSKI RAT
Svi krivi samo nisu krivi rusi koji su izvrsili invaziju na ukrajinu
Drugi “napad” na NATO clanicu, ja da sam na mjestu Zelenskog poklopio bi se usima, sutio i zahvalio se Bogu sto me jos NATO nije napao 🤣
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Moj Zelenski suti i klimaj glavom, ako ti ameri okrenu ledja neces izdrzati na vlasti ni 2 naredna dana
2 dana hoce ali 2 hefte nece
Aha pec pec zelenski
Kakva marioneta majko mila...kao psa na povodcu...ukore ga kad zalaje malo jace...
Zelenski los glumac
Ako želiš biti dio zapada gdje je vještina kritike i sloboda mišljenja osnova, moraš bolje. Inače će ljudi pomisliti da nema razlike između tebe i Putina.
sve nakvi umjetnici a zapoceli i prvi i drugi evo sad ovaj hoce i treci
Malo gledam komentare i vidim da u antiukrajinskim, tj. proruskim prednjace Bosnje antivaxeri, Servi su tu samo da im daju pluseve. Zamisli Serv te ubijao 4 godine i dalje ne dozvoljava napredak tvoje zemlje uz punu i neskrivenu pomoc rusije i ti sad podrzavas te ruse zbog palestine, gadafija i vakcine na koju te niko nije tjerao. Zauvijek cete ostati na 23%, nema tog visokog predstavnika koji ce ti pomoc.
Ne bi te "Serv" ubijao 4 godine da nije imao zapadnu podršku a i sad je ima ...ko ima oči i pameti može zaključiti.
Servi imaju podrsku desnicara sa zapada i uvijek ce je imati. Zapad je licemjeran naravno, pogotovo EU, ali daleko najgora opcija po Bosnjake je da rusi preuzmu utjecaj na Balkanu a ro bi se dogodilo njihovom pobjedom u Ukrajini.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Neimenovani diplomata iz zemlje NATO-a bjesnio je u Financial Timesu zbog predsjednikove izjave. „Sada postaje smešno. Ukrajinci uništavaju naše povjerenje u njih. Niko ih ne krivi, a sada javno lažu. Destruktivnije je od rakete“, citira list diplomata.
mogu li srbijanski botovi odheebat na svoje portale, slomiše se pravdajući ruske neuspjehe (agresiju) ..
Amerika je u dva navrata finansirala i podržavala režim Sadama Huseina. Kad se oteo kontroli, svi znamo sta je bilo. Najgore kad pomisliš da si bitan.
Samo vi ginite za Amere donjece vam oni blagostanje al oko mog,procicete u najboljem sluxaju kao bih , nikad vise funkcionalna drzava necete biti.
Ovo me podsjeca kao Sojic i Pantic... Je li Zelenski oces danas kao slavljenik da popases jednu disciplinsku 😂😂😂
Sad bi ko biva NATO trebao odgovoriti 🇺🇦.
Vi bi sad sve radili da smirite tenzije, da ne kuhate s Rusijom
Zeleni tišina , sjedi , reci će ti gosn Biden kad je šta palo, nije tvoje da razmišljaš
my name is bond, james bond... eeeee dokle ste dogurali da vas jedan ficfiric zamlacuje, a i dedaga mi nesto ublijedio... da ne preseli skoro...