Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Možda Samobor, ali Sombor ne, 'opšteobrazovani' klix-ov 'novinaru'...
Otkad je Sombor u Hrvatskoj ?
pitaj novinara KLIX-a
Bravo,svaka cast biciklistima i Efendicu na pruzenoj podrsci!! Bravo!!!!
Dok god postojimo, mi Bosnjaci cemo obiljezavati genocid u nasoj lijepoj Bosni i Hercegovini i tako cuvati uspomenu na nase najmilije koje smo izgubili u agresiji Srbije na BiH! Sugestije da se treba okrenuti buducnosti i zaboraviti sta je bilo dozivljavamo kao novi atak na nas i nasu drzavu! Hvala svima koji sa nama dijele bol stotina hiljada ljudi koji su izgubili svoje najmilije. :(
Ludilo,dodju kobajagi u Srebrenicu na jedan dan ,jagnjetina se okrece na svakom cosku,selfiji se prave,boze me sacuvaj i odmah nazad, a sutredan u Srebrenici se okupljaju Cetnici prasetina se okrece,masu onim svojim kosturskim zastava,ovo nema nigdje ko u Bosni.
Never Forget Genocide in Srebrenica 11/07/1995! Biggest war crime in Europe after WW2.
Sretno i uspjesno da sam tamo i ja bi se pridruzio .
Efendic Tito novog grada. Od najgore opstine u kantonu napravio je najljepsu i najfunkcionalniju opstinu.
Bog im dao lijepo zdravlje! A zrtvama genicida i svih stradanja u BIH lijepi dzennet!!! Amin