Komentari (253)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je krenulo u Sda nizbrdi otkako je Sebija izbacena u prvi plan. Koliko normalnih i pametnih pjudi su morali otici milom ili silom, ali karma je cudo sve se vratilo trostruko kao bumerang od glavu
@Bombonica2305 SDA je krenula nizbrdo kada je raja počela kontati da je to jedna falimijarno-interesno-kriminalno povezana skupima preko sudskog procesa iz '83 i muslimanske braće. Kad je počela kontati da jedan dio SDA samo koristi islam zbog crpljenja državnih resursa a drugi dio želi nekakvu islamsku republiku u BiH.
@Bombonica2305 ja da sam mudzos infidel...... Odma' bi se rokn'o
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Ti si Bičakčiću jedna od najvećih grešaka u BiH!
@abkshz mogu se kladit da nisi procitao tekst....
@sheker Da bi se dala ovakva izjava, ne treba čitati tekst. Zna se ko je ovaj lik.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Gospodinu Bicakcicu kapa dole. Gospodin. Sto se tice SDA, mislim da tu nema nazat jer su nepotizam i korupcija u zadnjem stdiju metastaze.
Greska SDA je pocela 1990 uz podrsku vecine vas, ili vasih roditelja, a koji se danas kao zgrazavate i glumite neku liberalnu prestolnicu dok brojite krvna zrnca drugim i drugacijim. SDA nije predstavnik Bosanskih muslimana, SDA nema hipoteku nad identitetom Bosanskih musimana, SDA nije garant prosperiteta nego upravo suprotno, BiH su odbranili njeni gradjani koji su prvenstveno stitili svoje porodice, ulice, gradove, a ne neke retrogradne ideje nekakve deklaracije, dosta vas je bilo.
Mirsad ce za 5 godina biti jaci od 70% sadašnji stranki
Kako napreduju mini hidrocentrale Bičakčiću .
Diplomatic, podudlaj mi Sebiju
Moje Edo, ona je i u profesionalnoj karijeri na stranačkim funkcijama.
Kakva Sebija ona nije 0,00001 , SDA predstavlja gore od goreg , mito , korupcija,nepotizam, uhljebizam,krkanizam...
Bakir privatizovao SDA pa je upropastio.
Nema spasa, nema veze supruga toloko, nazadak, pljačke, laž
ODKUD SE OVAJ LOPOV POJAVI...DAVNO MU JE BILO MJESTO U ZATVORU,SPASILI GA MEĐ.LOPOVI KOJI SU BILI U TALU SA SDA.AKO SE NAROD PROBUDI...DOCI CE I OVOM BOŠNJACKOM GROBARU OBICNIH LJUDI,NA VRATA- TRAZITI SVOJE PARE.KOJI JE OVO LOPOV!!!!
Da se hoce usvojiti zakon o porijeklu imovine pa da provjere i Bicakcica.
@ramce89 Pa imas leksikon Sarajeva i stare begovske porodice pa provjeri Bicakciceve pradede koliko su bili bogati za vrijeme osmanlija i poslije.
Kriminalac iz mira!
A savjest mu radi unazad sa amnestijom za samog sebe
Neka Bicakcic objasni kako se obogatio , odakle mu novac i polozi racun kao bivsi premijer cije mu je mjesto obezbijedila SDA
@herkaherka Pa imas leksikon Sarajeva i stare begovske porodice pa provjeri Bicakciceve pradede koliko su bili bogati za vrijeme osmanlija i poslije
Apelujem da se rad i nerad posebno uspjeh koji se moze izmjeriti na sve nacine prestane sa omalovazavanjem i pokusajem diskreditacije svake uspjesne zene a posebno Prof dr Sebije Izetbegovic. Budite sigurni da su mnoge od nas prosle kroz masineriju neuspjesnih omalovazavanja laznih patriota, jeftinih novinara i besplatnih savjetnika