Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fadile idiote
UMRI SIROTINJO PODRSKA POLITICARIMA !
Uhljebi sto vam je zafalilo, pa dokle vise, sta je sa vasim mega primanjima stoko lopovska...
"...po hitnoj proceduri i da će proći dva čitanja i javne rasprave.." Dvaa čitanja, eej. Golemo. Bismila, zdravomarija, trk do Ostroga, npr....i ko gdje već ostalim stazama duhovnim hodi. i #neknamjebognapomoći Pozitiva :)
pa di si ti gdjice..izbrisali ti komentar pa ne znam na kojoj diskusiji si se javila..da nije na onoj o 3. svetskom i Klintorisovoj? Drago mi je da si opet ovde :-)))
@PredsednikMileRS :)) ne znam ni ja gdje je ta fula...nema veze. III svjetski?? aaa :))) dok je diskusije rata biti neće! Ma nemam pojma:) Drago, Drago, dobićeš pjesmicu. Samo da ESAD dobije precjednika :))
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Peperu, nisi to dobar ako fadilju vjerujes na rijec
Da bar imamo jastin Bibera
Ovim modelom bi se doprinosi sa 41,5 posto smanjili na 33 posto. Da mi je znati kako dodjose do ove racunice. Ispade da uzimaju jos 2℅ od plate vise, jer je prije bio porez 10℅, a sada 12%.
Ovim modelom bi se doprinosi sa 41,5 posto smanjili na 33 posto.
% po % ode papir
Pozdrav Bosno , nije problem plaćanje poreza to se u svakoj normalnoj drzavi radi ,Problem je što se nezna gdje ti novci završavaju ,znači transparednost fali .Riješenje je jednostavno : Do 400 KM-0 posto porez , 500KM-5 posto=25KM , 600KM-6 posto=36KM , 700KM-7 posto=49KM , 800KM-8 posto 64KM,Itd. Znači uzimaj više od onoga ko ima više .
I ovako i onako vecina dobija minimalac resto u koverti. Poslodavci ce mozda imati sta od ovoga radnik nista. Treba dotjerati plate na razuman nivo pa lako je onda mudrovati. Napravite poslodavcima vece poreze na minimalce i posticaj za vece plate. Da i minimalac pretvorite u neki 600 KM.
ublazi malo
Papar i sol.
Hljeba i bibera https://www.youtube.com/watch?v=6pIsx9DeAeY
JESU SE NASLI DVOJICA BALIJANDERA
jel ovo onaj biber koji ce odrzati koncert u zagrebu...
Jel mu ba onaj Justin šta u familiji ? Ovaj naš Biber je pravi nadreality superstar ! Žalili se ARapi FAdilu da moraju i radnicima u fiktivnim firmama koje ima trebaju da kupuju relane nekretnine na atraktivnim lokacijama PLAĆAT POREZ NA TOPLI OBROK. Odmah je promptno reagovala vlada FBih sa prijedlogom da se ako ARapi prijave radnika na paltu ispod 600 KM OSLOBODE POREZA.
I sad onaj VUčić laže da je Srbija a ne Bih napravila najveći pomak u lakoći investiranja i poslovanja na Balkanu ! E NEK SI MU replicirao BAkire danas da je Bih sa najvećim koeficijentom rasta na ovim prostorima. Naime razlika u rastu nakon ukidanja poreza na onih 600 KM će se namaknuti od DRAGANOVIH i Bernardicinih KLADIONICA ! Čim se napravi dogovor konstitutivnih naroda uz pomoć EU i vlade SAD, bez obzira koji predsjednik bude u americi i kako će se riješiti žalba Indijanaca .
Treba ovom narodu sve ukinuti i sve oporezovati, nismo bolje ni zasluzili ! Umri sirotinjo !
Uh. Haj ti probaj prvi pa vidi šta, kako... Čuj ono bi sve ukinulo..
jbm ja vama sve pokretno i nepokretno u familiji
A penzioneri koji ove jeseni umru za njih zime nema !
Penzioneri na more idu zimi.