Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva drzava takav i javni servis. Bar su bolji od SDPovske FTV i SNSDovskog PTPC. Cim ih ne vole veliki Hrvati, Bosnjaci, Srbi znaci da dobro rade posao. A u kakvim uslovima rade i zive cudo je sto uopste postoje. :-p
\"Putica smatra da BHRT nije baš bogat kadrovima da bi se u svakom momentu mogla ispoštovati nacionalna raspodjela pozicija.\" IDIOTI!!!!!!!! OPET PO KLJUCU!!!!!!!!! KAKO BI BILO DA ZAPOSLITE NEKOGA KO ZNA RADITI POSAO BEZ OBZIRA NA IME??????!!!!!!!!!!!!!!
...ionako je to samo televizija koja se gleda na 24%..
TO I NIJE TELEVIZIJA BOSNE I HERCEGOVINE, NEGO OVOG SA NICKOM \"BAS CELIK\" I SLICNI NJEMU . STO SE MENE TICE ... MOGU DA SE J.E.B.U. PUNO LJEPSE CE NAM BITI BEZ VAS, RTVBiH !!!!!!!
Nisam ni primjetio da nemaju direktora, jazuk, i to veliki.
Isto mu je i sa rukovodstvom i bez njega. Kad su po.tu.ri.ce znale napraviti nešto što valja. Emerik Blum, Ante Sučić i ostali - e, to je druga priča. A vi... Smiješno! Pa da nije bilo Austrije, sve bi Sarajevo sličilo na današnju Baščaršiju...