Komentari (146)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dajana svu ti srecu zelim u zivotu
@h5n1 poserem i tebe i nju
Sretno mladenkama
sretno🌹
dajana neka je sa srečom
E j€bi ga sad! Prva žena koja je ovo, prva žena koja je ono i ispostavi se da ona nije žena, već pola žena, pola muškarac.
Sretno vojnikinjo!!!
Sretno vojnikinjo!!!
sretno i radjajte sebi djecu
Jebote Brooklyn vodi tog čovjeka kod tvoji na selo
dajana svu ti sreču želim
Tako treba ❤️
Bravoooo zeno bravoooo
Gospođa Dangubic nije dangubila
Svako ima pravo na svoj izbor. Jedino mi nije jasna ova novokom'ponovana riječ "vojnikinja". Možda je ispravno, ali ne zvuči. Da je rudar bila bi "rudarkinja"?
Ne razumijem ove osobe koje pišu nešto o vjeri, a ne praktikuju tu svoju vjeru u praxi ...nema gorih osoba od njih. Hvala Bogu nemam nikakvih predrasuda o homoseksualnim osobama, niti se miješam u to voli li neko pi*** ili ku***, ili oboje. Dajana, mašino, sa srećom.
Zaista ne vidim razloga da se ista od ovoga objavljuje. Neko rece neka svako radi sta hoce u svoja 4 zida, pa cemo vidjeti ko je bio upravu a ko nije....
Čestitke, želim vam svu sreću! Budala je i viška, ne okreći glavu, nego samo naprijed. Život je previše kratak, voli i živi.