Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ovo mogu nasamarit samo levate...sekundu samo stiže mi poruka :P
Tebi je @ana holuja u glavi, cuj oni na ovaj način uzimaju pare... ccc
Ovo radi BH Telecom licno, da je suprotno broj bi bio vec blokiran.
Pored toliko prevara u ovoj državi jedna ovakva glupost se objavi kao vijest.
"Nakon toga s istog broja dolazi poruka u kojoj stoji 'Izvinite, greška je. Ako nije problem da vratite nadopunjeni iznos'. Bas moras biti magarac pa da te ovako presvuku :D
A sto nas ne upozorite kada nas vi varate? Na ona mala slova u ugovorima i kljucne napomene koje zaporavite da saopstite?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kratkoi i jednostavno. Uplatiš 1 gigu za jednu marku na 24 sata. A nakon toga saznaš da ti je nesstalo sa računa još 18 km.. Objašnjenje je " ostali ti uključeni mobilni podaci" Treba li išta drugo da dodam da dokažem kako ovaj "naš" telekom krade ali bukvalno krade novac od nas. Za Boga miloga, ko vam je dao pravo da mi skinete sa računa mojih 18 km??
Meni se ovo jednom dogodilo, ali nije bila prevara - stvarno mi neko greškom nadopunio kredit.
Telekom upozorava da se vrše prevare sa njihovog broja mobitela...Pa stručnjaci dragi možete li provjeriti taj broj,blokirati ga ili nešto slično.U kojem vijeku Vi živite,pa nismo ovce.Da je šta u Vašem interesu Vi bi ga locirali u milimetar i uhapsili ako treba.Najaktivniji ste kada treba uzeti novac od korisnika,naše probleme neka neko drugi rješava.Lijepo ste nas upozorili.A o ljudima koji nasjedu na ovakve i slične prevare suvišan je bilo kakav komentar.
Stari stos, nova budala...
hahah pazi da ti ne vratim :)
jao, boze, da li stvarno postoji taj idiot koji pada na ove fazone??
sa ovima vise nemam posla.. kad sam bio kod njih mjesecni troskovi su mi bili u prosjeku oko 40km.. presao na mtel i to isto placam oko 25km... a uz to emtelov signal jaci u federaciji nego njihov...
jos jedan serator u nizu. bullshit
Za 25 KM, ERONET daje 235 minuta, 150 sms prema svim mrezama ista cijena i 2GB interneta!
Bajat fazon, nije bas neka novost.
Ma ja sam mu vratio kredit.. Mozda je sirotinja...
Mi smo posten narod, mi vracamo odmah i to duplo :)
MNOGI SE PRAVE PAMETNI U KOMENTARIMA (i glupostima). Hvala BH Telecom...
Meni poruka od Bajrama nije stigla :(
Stari fazon
Pa zasto to radite propade mi fora za dobijanje kredita od ostalih korisnika Bas Vam hvala BH Telecom...