|

BH Telecom: Mnogo radimo za vrijeme pandemije, naši sistemi stabilno funkcioniraju

BH Telecom: Mnogo radimo za vrijeme pandemije, naši sistemi stabilno funkcioniraju
0
I. Č.
20.3.2020. u 16:00
12
komentara
0

dijeljenja
BH Telecom: Mnogo radimo za vrijeme pandemije, naši sistemi stabilno funkcioniraju Foto: D. S./Klix.ba
BH Telecom je saopćio da u okolnostima prirodne nesreće uzrokovane pojavom koronavirusa da mnogo rade kako bi telekomunikacijska mreža radila bez smetnji i poteškoća.
"Sistemi BH Telecoma stabilno funkcioniraju, sa dovoljnim kapacitetima za sve usluge koje pružamo našim korisnicima, uključujući i održavanje online nastave na svim područjima", stoji u saopćenju BH Telecoma.

BH Telecom je, kako je to saopćeno, stavio dodatne cloud resurse na raspolaganje obrazovnim institucijama u cilju podrške odvijanju online nastavi, kao i resurse IPTV platforme.

"Povodom aktuelne epidemiološke situacije pozivamo korisnike BH Telecoma da intenzivnije koriste digitalne servise kao što su: mobilna aplikacija BH Telecom, digitalni kanali za dopunu kredita, e-račun i mobilno plaćanje računa, a sve kako bi se kretanje i zadržavanje u BH Telecom centrima svelo na minimum", navodi se u saopćenju.

Navode kako su do 30. aprila omogućili svim mobilnim korisnicima BH Telecoma besplatno praćenje svih važnih TV i radio vijesti na mobitelu.

"Građanima i korisnicima usluga smo na raspolaganju 24 sata dnevno, prilikom procesa otklanjanja smetnji i odgovora na sve njihove korisničke upite putem besplatnih telefona 1444 za rezidencijalne korisnike, a za poslovne korisnike 1322 ili e-maila: [email protected]", saopćio je BH Telecom.

Kreirali su i kampanju "Ostanimo povezani".
Prijavi grešku


Komentari (12)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...