Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da i daj te malo posaljite ljude na edukaciju ,oni koji rade u sluzbi za korisnike,ne kaze se sta hoces ,ves se kaze dobro jutro ili dan ili vece,kako vam mozemo.pomoci ,posalji te ih malo kod komsija slovenaca ili Hrvata,sa se malo obrazuju po pitanju toga posla kojeg rade. Da i zelim vam raspad lopovi koji pljackate svojw korisnike.
Vi stw iz bh telecoma uvjek tamo gdje je nevolja ,da se reklamirate kao dobrotvori,vama je najbolje ,da svojim korisnicima nabavite novu opremu i da imaju od vas adekvatnu uslugu ,koju im naplacivate,a nista im ne nudite ,vas korisnik je vas ili na vlasicu ili u sarajevu,na selima ljudima uzimate novac ,a nista im ne nudite ,opremu ste im uvalili iz prvog svijetskog rata. Pljackarosi .