Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva god da je, naša je i mi smo odgovorni za njeno stanje. Sretan nam dan nezavisnosti naše domovine!
Sretan dan borcima na barikadama,koji obraniše neovisnost BiH,smrt dezerterima,podrumasima,petokolonasima...
Samo ljiljani 💪
Haha, jutros otvaram google kad ono odmah vihori li vihori li se a kazu ne priznaju, haha kako ce ovi sto negiraju bih danas na internet😆😆😆
Bosna do Rusije
Joj uvjek ovi sda botovi idu na ove pohode
Super su čestitke ali valja naglasiti da je Bosna prije svega za Ameriku, Njemačku i Zapad a jok za Rusiju. Hvala lijepo.
Dan nezavisnosti je temelj naše slobode. Volim te Bosno i Hercegovino! Sretan Dan nezavisnosti cjelokupnom građanstvu naše lijepe BiH! 🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Volim ljiljane, ali kako neko misli da drugi narodi vole i postuju drzavu ako bar uz te ljiljane se ne nosi zvanicna zastava BIH...
Moj Ambasadore...namjera ti je dobra i svaka ti čast. Nažalost uskoro ostaješ bez položaja zbog ljiljana ... :(
Bivšeg federalnog premijera, jest se smjestio. Sjećate li ga se? SDA žig se teško gubi, čitav život lagoda. Kako se stranka namiri međusobno unutar sebe. Kukamo na odnos s Rusijom, kad vidi čuda, Bakirov kadar gore sjedi i ne poduzima ništa?
@chelo Hm, iz Londona u Moskvu, nije loše. A mi još hodamo po 'klimavoj' Ferhadiji iz njegovog vakta. 😜
sta kaze putko na ovo :)
Bravo studenti!
Zašto nema zvanične zastave Bosne i Hercegovine u rukama "bosanskohercegovačkih" studenata? Nemojte mi onda onih članaka oni u Banjaluci jednu, oni u Mostaru drugu zastavu, ne priznaju BiH i slično. Klix promovira politiku SDA i zato mi ga podudlajte kao i oni prvi, drugi i treći. Možete držati bilo koju zastavu dok to radite, nije problem.
@DrVejsilHetjimitj zato po zakonu uz isticanje ostalih zastava mora ici i zvanicna zastava.. ako zelimo normalnu drzavu
Masala... Sretan dan drzavnosti najljepsa zemljo na svijetu !!!
@ThrueFacts Dan nezavisnosti je. 25. novembar je Dan drzavnosti.
Koji su ovo što nose zastave s kršćanskim ljiljanima u obliku stiliziranih križeva? Prvopričesnici sv. Ante ili Papinska straža?
Stilizirani križevi ali okrenuti naopako, znači neki koji će da unište hriščanstvo i koji se bore protiv hriščanstva..
@Psorijaza Slabo ti vidiš jer isti ne stoje naopako nego ispravno. A zanimljiva je činjenica da su se preci ovih što se kite tuđim perjem, tj zastavom sa ljiljanima, punih 500 godina borili pod zelenom i crnom zastavom upravo protiv ljiljana. Pa tko bi vas shvatio, odmah mu uručiti Nobelovu nagradu za nemoguće.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
I ovi koji vode SPUS su obicni SDA botovi...
Ovi studenti su nada ove drazave, ako mognu doci na red od sadasnjih politicara.
Cak i Google zna koja je zastava BiH,ali studenti iz BiH ne znaju.Tuga.
Haha danas ovi iz rs mijenjaju ip adress, masovno prekaze na www.google.de😆😆😆😆😆