Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je bas "COOL" podrska sa glecera :) Ma, da, hajmo sad gadjati politicare u Parlamentu isprintanim slikama podrske "ovog i onog" iz cijelog svijeta, dok im jedna ne zapne za oko i probudi svijest o znacaju JMBG za SVU DJECU rodjenu u ovoj zemlji. BAS! No, dobro, vazno je znati da nas ima po svijetu, koliko god ta "podrska" bila "jaka"... Jos kad bi ujedinjeni nesto postigli...
evo i ja na lijevom guzu tetoviram JMBG sad će slika pa objavite zašto lijevom? Pa komunistički portal, ne bi objavili da je na desnom :)
Svi su uz nas i oni na plažama i oni na glečerima...odlično,odlično,ovakve podrške nama trebaju....
Jake mi podrske kroz psovke ...