Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije trebalo nista potpisivat. Ako se vec uslo u rat sa ogromnim zrtvama,trebalo je ic do kraja.. Ovako smo dali Sumarima pola Drzave. A oni se uzivili da je to jos jedna njihova drzava. Njihova posla.
Mali probudi se. Dol je 1 .Korpusa ARBIH. Jedinica 25 divizije,pantera crnih mambi. Zeleni Bertki,Dragana vikica,Sarajevo nikad nije moglo pasta nit bi palo. Vi sami sebe lazete!!
Genocid je vec bio izvrsen....u Srebrenici. Nego Ameri iz straha da od naleta 5.korpusa i korpusa Hrvatske Armije sa sjevero zapada,sumarima je pisan brzi kraj,zato su stopirali. Ko veli nemoze Alji citava BH ,a Radovanu je mogla pa pustili 92,etnicko ciscenje,pa srebrenicu Genocid. A kad su vidjeli sa Bosanko Herojsko srce u kontru vraca onda stop.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ono što nećemo nikad saznati, kolika je bila uloga Monike Levinski u relaksaciji atmosfere i uspjehu pregovora.
Kako očekivati da ti Amerika i Europa dadnu pravedan Dejtonski ili bilo koji mir, kada su te drzali 3 godine pod embargom za naoruzanje.
Moje misljenje je koliko god bosnjo krao, a krade, ova drzava ne moze naprijed od srba i hrvata. Jer kad se god nesto lijepo desi neko od njih izvadi ki.tu i popisa se po nama svima
Sve se riješi uz dobru kapljicu i malo dobre volje.
Da je bogdom propalo
Nisu važni postotci, već kvalitet postotaka.............Bihać, Zenica, Tuzla, pola Mostara, SARAJEVO........vrijednije od okupiranog srpskohrvatskog teritorija u BiH 3 puta
Dejton je metastaza BIH
Samo nek' ne puca
Ujedinjene nacije nisu smjele dozvoliti da počnu pregovori o ustavnom preuređenju države članice, žrtve agresije, bez obzira na pristanak Predsjednika predsjedništva Republike BiH da se upusti u te pregovore. Rezultat takvih pregovora je nasilna promjena Ustava države žrtve agresije.
Popis 1991 Srbi oko 1,35 milijuna , RS u ovim granicama 1991 oko 1.35 milijuna stanovnika , Bosnjacki kantoni 1991 , 1,95 milijuna stanovnika isto kao i broj bosnjaka 1991. Ostali po popisu stanovnistva = , Brcko Distrikt . Svi Hrvatski kantoni zajedno 1991 , 750 tis , Broj Hrvata 1991 750 tis , ne znam jel to slucajno ali je pravedno , samo treba drzati konstitutivnost naroda , i svi mogu biti djwlomicno zadovoljni , a najvise bosnjaci , jer imaju prostor za drzavu
@HrvMostarZDS tišina tamo, katolički srbine. Tokom čitavog sukoba osvojiše tvoj HVO jedno selo Here pokraj Prozor Rame. Popušili ste 10% teritorije u sukobu. Hebaše vam 7 korpus milu majku u Središnjoj Bosni, gdje ste na redovnoj bazi kmecali i tražili pomoć od Srba. 6 korpus vas sravnao u Konjicu i Jablanici, a 4. kao šlag na tortu, deblokirao grad i osvojio 68% mostarske opštine. TIŠINA MAMU TI HEBEM!!!!
i samo nam donesose jad i cemer na cjelom balkanu..prokleti fasisti
Dejtonski sporazum je Fasiticka tvorevina nastala na zlocinu.
Trebali su ameri bacit bombu atomsku i sve sravnit...i sarajevo i mostar i banjaluku... i reci eto vam.......Jel sada shvatate koliko ste vazni.
jel vam bog svjedok i za sav loovluk i primitivizam koji ste nametnuli svojom jebenom vladavinom