Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Azra Hadžiahmetović,Adnan Terzić misle da interesi bosne idu kroz beograd te stoga nikad nisu svatili zasto se ratovalo sa srbima i beogradom svasta.
cuj terzica pitaju,pa zar je on jos u politici,boze sacuvaj.
svidjelo se to nekome ili ne Turci su na prostoru balkana imali drzavu sa najduzim vjekom trajanja od skoro 600 godina, vise od bilo kog balkanskog naroda danas sem mozda ilira. Pa red je da ljudi dodzu na svoje, kad se vec svi pozivaju na nekakvun svoju drzavnost i konstutivnost na ovim prostorima.
Turski narod i Turska drzava su nam bez daljnjeg prijatelji, ali.......Austrija je u prosloj godini najvise investirala u nasu zemlju, najvecu robnu razmjenu imamo sa Njemackom, Amerika nam jos uvijek drzi Bosnu i Hercegovinu u jednom komadu. Mozda ne bi bilo lose da se malo vise okrenemo prema njima. I ovakvi kakvi smo, a nikakvi smo, imamo 1000 puta vece sanse da udjemo u EU prije nego Turska. Imaju oni problem na Kipru, problem sa Kurdima, sekularizam im je jos uvijek upitan, a i pored vrtoglavog ekonomskog rasta, socijalna zastita im je nikakva, radnicka prava pa i ne postoje, jos uvijek jako mnogo siromasnih,.........
Idite u p... m.... i ti terzicu i ti azra
Erdogan kad ti nestane mandata tamo dodji ovdje kandiduj se svi ce mo glasati
I ako Srbi i Hrvati kazu da nema BiH, nje ce nestati??? :D hahahahahaha... ljepoto, probano je to 92-95... i nesto je slabo proslo. Bit ce ovo opet Turska :) kad tad
turci sikter
STO SE TURSKA VISE PETLJALA U BOSANSKE PROBLEME,PRIJE CE BOSNA NESTATI KAO DRZAVA.ZASTO.ZATO STO SRBI I HRVATI NE PRIZNAJU,NJIHOVU EKSPANZIJU....TURSKA SAMO STETI ODNOSIMA U BOSNI....
sta je srbendo? zuljki nesto :D
Heco \"govedo\", to sto se uzimaju prvo koleno, to su Alaviti-Kurdi, znaci, ne Turci i ne rade svi Alaviti to, vec odredjene grupacije iz podrucja granice sa Iranom!!! PS. Haj sto nemas pojma, vec si i drzak!!!
E nasli ste koga cete pitati... svaka vam cast, funjare... TURSKA i BOSNA ZAUVIJEK
@heco, Guslaru jedan, zapad danas odlazi za TR, a ne kako si ti slusao na guslarskim vecerima... Gde ti zivis? Da li si ti uopste bio u TR? PS. Turska do Minhena, Terzicu!!! ...ipak je najaci komentar sto neko napisa: \"i Bosna je protiv Turske ratovala....\" hahahaha
Bosnjaci su jedinstven narod u svijetu. Slave svoje porobljivace.
Log on to your email account and open the email you wish to trace. Next, select the downward arrow to the right of the reply button. Choose the option that says \"Show Original.\" In some email programs you will need to look for the view source option. Look for text that refers to where the email originated. Scroll down to the bottom of the list. Select the email address at the very bottom of the list. This is where the email originated. Look up the email by the message ID. Every email has a message ID number printed on it beneath the address information. It will look like this: Message-ID:. This number is a tracking number that contains the IP address of the original sender. IP addresses can also be found in the email header. Once you have the IP address, you can look it up on a site such as myfreeemailsearch.com, which will give you the originator\'s information.
Mishevi, BiH je deo Nove Turske, i ne samo BiH, vec i HR i SRB, tj. citav z.Balkan, a od 2024 u N.Tursku ulaze i Grcka, Bugarska i Rumunija. PS. Terzicu, fukaro!
znas ti dobro na sta je on mislio, slugo na svoje mjesto nisu ovo tvoja posla.