Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po ovom zakonu imaš pravo pucat tek kad te lokalni kabadahija pogodi sa 3 metka.
I kad ti komšiluk halali i kad te Munkir i Nekir ispitaju.
Opuca tek na Sudnjem danu
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Policijski službenici su u jako nezgodnoj poziciji kada je u pitanju upotreba smrtonosne sile. Samo izvlačenje oružja iz futrole i veći ugao od 45 stepeni i odmah su predmet disciplinskog postupka da li su ga zakonito upotrijebili. Ono što policajac uradi u nekoliko sekundi bude predmet više sedmičnog zasjedanja mudrih glava koji ulice očima vidjeli nisu pa u nekim situacijama sam službenik bude tretiran kao kriminalac.
Frajer napisao da se vozi po Sarajevu a nigdje Sarajeva,samo neko lisce i blato. Za nekih je kamera.. https://www.youtube.com/watch?v=PwoVAZAHqVs&t=301s
Iseljavam se definitivno... Uzmite im palice i lisice i onda ce lopovcad kolo vodit kao i do sada
Policiji su oduzete sve ovlasti za razliku od kriminalaca kojima kompletan zakon ide na ruku. Onda se zalimo policija ovakva ili onakva. Sjajna je kakav nam je zakon. Policija uhapsi sud pusti. Ako psujes policajcu majku maksimalna kazna je 500 KM.
Samo rokaj direktno u lice i to je to
vidio sam neki dan SIPA hapsi one sto kopiraju kajdanke i bukvare a kao elitna agencija opremljena cudima, a ovi kantonalni hapse mrke lopove sa gajbama sto su babe dosle carape pletene da prodaju ili kilu mrkve(tacno i t treba pohapisiti ali...) , dok im iz bmwx6 plaze jezike pravi mafijasi, a oni najveci sa TV emisija pozivaju na uspostavu zakona, ma hajte molim vas
Jes, haj opali samar Hidajetu ako smijes...😂😂
Samo u glavu rokajte.
a sto bi pucali na svoje?
Pa jeste li fino procitali ? Naravno da ne smije pucati na covjeka ako nije naoruzan i ako nije ugrozio zivot policajca ili gradjana, pucajte vi tako kako mislite da mozete al valja poslije 20 godina u zatvor!!!
ZAKLJUČAK: Policajci smiju pucati NIKAD. Ccc, mi smo nula od države. Znači dođe klošar, uperi pištolj u tebe i ti moraš naglasiti da ćeš pucati i da mu "daš dovoljno vremena". Hahaha, dajte ba!
Nabijam taj zakon gdje imaš pravo da pucaš kad te neko ubije, jeste li vi normalni?
Nasu policiju ti mozes popisat..
@BuggBunny2 1312 pa kako je ljudino koliko si platio da budes primljen u mup :D
Sta ima mirso zvani svicarac nisam te prepozno :D ne iskreno poglup si tako da vjerujem da si drot
Treba ko USA, kad policajac osjeti da je njegova lična sigurnost,sigurnost kolege ili neke druge osobe može po njegovoj procjeni da otvori vatru.Znači kad kaže lezi i raširi ruke ko Isus,ko ne posluša postaje prijetnja policajcu za njegovu sigurnost pri obavljanju zadatka
@MachuPichu tu je " stand you ground" bio zloupotrijebljen. Taj zakon je kad ti neko dođe na kućni prag da imaš pravo na samoodbranu, dok je Zimmerman hodo okolo glumio Šerloka Holmsa i pratio Crnca.Po meni je čifut ubica,a oslobođen je samo zbog čifutske veze i sudskog rasizma
@referendumitacka ima tu svega...nemoj misliti da su i crnci anđeli,mada ih ima koji su ubijeni zbog gluposti npr počnu bježati pa ih ubiju s leđa, objašnjava se i svađa sa policijom neće da slijedi upute..
Neka vas nama i bice sve uredu
sta ce im onda duge cijevi ovolike, ako ih ne smiju koristiti
a kurče se, eto što