Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hajdeeeemooooo u planineeee, jer tamo nema zimeeeee
Neka pada a vi i klixa da li image autorskonpravo da uzimate slike sa drugih web stranica?
oooooojjj Ćabo i Bože... pripremaju piste sa 15 cm snijega
Gdje su ostale planine?Kupres,Blidinje...?fasisti mamu vam
"Zimska sezona će biti otvorena u periodu od 15. do 20. decembra." Kakva je ovo recenica? Gramaticki slozena kao da je malo dijete pisalo. Ispade da ce sezona trajati samo 5 dana.
a i slike su veoma profesionalno odradjene
kvazi klix novinari
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Travničani avangarda kao i uvijek.
Prošla turistička sezona je oborila sve prijašnje rekorde, što je bilo veoma pozitivno iznenađenje. Pozivam sve vas koji čitate, i one u BiH i dijasporu, da nam se i ove godine pridružite jer ste svi dobro došli! P.S. Veliki dio zasluga ide i organizatorima. Hvala vam na vašem doprinosu i prošle godine, a, nadam se, i ove :-]
spremte mi stazu, dolazim sutra u loby pored skijališta ,u 07:00 sharp
spremte mi stazu, dolazim sutra u loby pored skijališta ,u 07:00 sharp
koji monstrum može dislajkat scenu iz najboljeg filma ikad ??!?!!