Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komedija od zemlje, politicara i naroda. Dok penzioneri rovare po kontejnerima
@Bombonica2305 ma hvala bogu da imamo mi pametnu glavu ko sto si ti koji nam mozes obrazloziti situaciju u BiH. Znas ostali smo glupi, pa ne znamo...
Ili ce sav narod otici odavde u zapadne zemlje ili ce svi politicari prije ili kasnije zavrsiti tragicno. Ovdje izgleda nema trece.
Mrskih trpihaaaa 🤦🏼‍♀️
Narod je lako izmanipulirati posebno na nacionalnoj osnovi...malo politicki i malo i prislino natjerase ih u rat. Nakon toga tuga, jad bijeda....politicari ti isti iz ratnog doba i njihovi sljedbenici, u stolice i sa novim tepisima, a narod nove torbe i put Zapadno-Istocne Europe (Slovacka, Ceska...). Shvatice narod da samo posten insan nebitno dali je Marsovac, zuti, plavi, zeleni...moze jedino pomoci. Ovu trenutnu nacionalnu politiku treba mjenjati...inace za 10-20 godina Balkan pust.
kad ce opet ti isti indijnaci da glasaju za ove debile sto ih truju godinama mene licno ne truju ne zivim tamo..
ma daj na q ste mi se vise popeli stvarno .. kao da mi neznamo sta oni rade i gdje pare trose..
Punim mlazom po sirotinji
Ajoj nase osjetljive dusice, neka im je samo mekano pa i po podu dok gaze hihihiii
Koja je firma uzela da postavi te tepihe? I cija je firma?
Ovi lufteri po udobnim tepisima a sirotinja po kontejnerima.Super paradoks
Kao pravi domacin moras nekada zamijeniti tepihe, store.....svaka im cast na brizi za svoju kucu. Ipak oni tu zive dugo i zivjet ce dok je ovaca.
Pisaj po sirotinji
🐑🐑🐑🐑🐑
treba njima nabaviti letece cilime
Kada vidim gradonacelnika jednoga velikoga zapadnog grada da svaki dan biciklom ili tramvajem ide na posao pomislim svaka cast,kod nas se papci skupim limuzinama i licnim vozacima isticu.
Neka ćilima,pa i oni su dio bošnjačke tradicije