Bahato i necivilizirano ponašanje
5
"BH novinari" uputili protest gradonačelniku Trebinja
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I on pohađo Dodikovu on-line poslovno-političku školu javne komunikacije!
Ne znam bit sukoba, ali znam da bi bilo pošteno da se udruženje zove "Novinari 24 posto BiH", pošto je stvarno stanje takvo, uz par izuzetaka. Kakvi novinari BiH, kakvi bakrači.
ko tebe diktafonom ti njega kundurom pa kom' opanci kom' obojci
STARA HERCEGOVINA JE TEMELJ TEMELJA CIIJELE BOSNE I HERCEGOVINE.Sta je lose u tome sto mu se Gradonacelnik obratio na kulturnom hercegoackom jeziku,kakvo je pitanje poszavio dobro je i prosao.Mogao je otici kod gospdina Stjepana Kljujica na rucak pa da jedu ZLATNIM KASIKAMA. VOZDRA HERZOG IZ BADINE HERCEGOVACKE
MA PUSTITE SE TREBINJA, GDJE SU NOVCI NOVINARA ZA DOPRINOSE??? OVO JE PRIVATNO UDRUZENJE BORKE I JOS NEKOLIKO DOBRO UHLJEBLJENIH SDA -TAJKUNSKIH MEGAFONA.
Hoce li Borka Rudic, predsjednica tzv. Udruzenja BH novinara objasniti sta je bilo s neuplacenim parama novinara za doprinose?!?