Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamislite o čemu su razgovarale " žene" Željka i ANA? Vjerovatno je kako opstati na vlasti, jer i na lijeoj i na desnoj obali Drine veliki plamen je sve veći. Gore noge vlastodršcima - lažnim demokratama!
Sada je potpuno sigurno da je vlast RS-a na čelu sa Dodikom, Željkom i Lukačem iz straha prešla na VRUĆI sistem vladanja u manjem entitetu! Dakle sada se već mogu i ranjavanja i ubistva, a sve kako bi vladajući režim opstao na vlasti. Definitivno idu na sve ili ništa! Narode nedajte se. A da znate i režim u Srbiji je protiv vas - podržavanjem Dodika! Mile imaš još 64 dana!
Šta očekivati od genocidne tvorevine nego da bude fašistička!!!
Mracno doba RS-a...
KIM MILE JONG - DODO UN
U genima im SS metode , tako su Hitlerom u 2.s.r zato i nisu metka ispalili na švabe hehehehehheehehehhehehehehehehehehheheheheheheheheheh
Sve miriše na perestrojku!!!