Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebaju ih tuziti za \"pretrpljenu dusevnu bol\" jer nisu mogli navijati za reprezentaciju ... Bez ovakvih tuzbi, svako nas moze \"vintati\" kako hoce i otkazivati letove i sl.
Cudi me da ce se izvinuti !!! Ne mogu ni da zamislim to silno razocarenje ljudi koji su ostali ,a sanjali da ce biti u Lisabonu za utakmicu. Strasno!!! Treba da ih tuze!!!
Treba ih tužiti! To je jedini nacin da nase \"turisticke\" agencije dodju pameti.
Burak, to nesta tursko.. Austrija pa prema zapadu.. to su zemlje sa kojima se sklapaju ugovori. Nazalost tako je.
Tužite ih, neka vam vrate novac, plate za pretrpljenu štetu i plate sljedeće gostovanje kad bude igrala Bosna i kartu za prevoz i za utakmicu...
i još nešto,svugdje drugo bi ovefirme morale da plate odštetu klijentima samo u nas izgleda ne a hoćemo uevropu,vdi i ratko mladić postade slobodni građanin evrope a mi??
vi mozete jedino u saudijsku arabiju kamile jahat, ako vam vec netreba viza i za tamo.
a kako će im vratiti godišnji odmor koji su mnogi uzei da bi išli? kako propali ugođaj? što neko reče, trebali bi ima dati vaučere za neko iduće ,putovanje i to bi tek bilo pravo izvinjenje, a ovo je samo šuplja vadiona.
dobićete ali u limburgu kad ste LEVATI
pa to je normalno,burak air,vidi mu se poimenu da nemogu dobiti dozvole,ti tupoljevi nigdje u evropi nemogu sletjeti jer neispunjavaju osnovne uslove sigurnosti,avioni 100 godina stari,ima black lista tih kompanija zna se ko može a ko nemože
hahaha...lafo nisu mogli dobiti dozvolu......kakko da ne.........dva sata prije leta je dovoljno podnijeti plan leta i to je to.........sad treba fino sve areodrome u bh....zatvoriti pa da vide kako je to!!!!!
realno govoreci agencije nisu krive... obratite paznju na druge clanke i iskustva raje u Lisabonu... covjece na svaki nacin su nas pokushali desetkovati... cudi me da nisu u NATO-u veze povukli pa nam i i avione obarali... ciganija je to (bukvalno)!!! u Zenici treba jedna \"topla\" dobrodoslica... majke im ga se...
nas bh passport je muslimanski i to je najbitnije ne diraj mi muslimana
Za ovo bi im se krvi napio,platiš neodeš i vratice ti lovu ha ha.Pa ovde netreba sud, za ovake stvari postoje netradicionalne metode koje se dosta koriste u BiH Ovo govorim jer sam bio u Lisabonu,i taj ugodjaj i tu atmosferu ti niko nemože ni vratiti ni nadoknaditi,a ovi treba fol da budu sretni zato što ce im bit pare vracene
dobicete racku u po lojavih usta.