Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...moraš bit najbolji, neovisan od politike & talova, sa tržištem koje prepoznaje vrijednost i ključnim ljudima tog tržišta koji imaju viziju u koju su spremni investirati. zatim izdurat lokalne podmetačine, zavist & jalovost prosječnih bilmeza, pljačkašku državu & vlast, i biti pro u svakom segmentu. po lokalnim cijenama. ybg, lakše & vjerovatnije zajmit keš na eurobingu.
:) sumirao si to bas kako jeste
Još bih dodao da ne možeš biti konkurentan ako daš svojim radnicima platu koja je dostojna čovjeka (npr. 1500 neto), jer će neko drugi za te pare finansirati 3,4 radnika i samim tim imati niže cijene istog proizvoda/usluga. Što je još otežavajuće je da raja ne traži kvalitet nego nisku cijenu. Drugim riječima - kurchine ćeš uspjet u BiH ako si dobar u tom što radiš.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da si ti ostao u Bosni i Hercegovini sumnjam da bi takav uspjeh postigao tako da.. bez šuplje priče molim 😑
Kao takav mozes uspjeti samo u svojoj zemlji. Izume od Nikole Tesle su upravo Amerikanci pripisali sebi, ne sumnjam [ukoliko budes neki izumitelj] da ce se i tei slicno desiti
Moze,moze.Samo u ovoj BiH ne moze.Ovdje ako si previse pametan postajes opasan za vladajucu elitu.Jer njima treba vune a ne nobelovaca.Kod nas kada hoces biti uspjesan kupis diplomu i dobijes mjesto ministra.Sto se tice ulaganja u nauku kod nas,evo smijem se.Pa svaki dan dizu kredite od MMF da pokrpaju svoje guzice a usput deru nase.
mi čekamo da se vi tamo istrošite... onda ćemo našim intlektom uzet vas ko lopatom...
ne moreš, lupaš .. drži se ti Obame i Amerike
Ovdje bi Bakir Einstein-u rek'o: "Znaš Anjštajne sve je to ok, ali đaba ti kada nemaš člansku kartu SDA". Zato se ovdje samo propada jbg.
Sto se ti nisi vratio i uspio uBosni?
joj balijo ne seri majke ti
Ovde kad bi prodo bubreg moro bi pola dat bakiru
Ma boga ti?
U ovoj prčiji možeš uspjeti samo ako si vjersko-politički podoban jer majmuni koji stvoriše ovu tvorevinu koju državom nazivaju ništa drugo ne priznaju, Što je tebe nagradio Obama a ne ova trojica majmuna?
zato si ti davno bapustio bih
Ovdje ni jedan Damir Dzumhur nije mogao uspjeti. Da je ostao ovdje, samo bi se upropastio!
@politika.je Ovdje uspjevaju samo kriminalci, ratni zlocinci i djeca ratnih zlocinca, prevaranti i oni koji u drzavnim institucijama zatvaraju oci pred kriminalom i sami postaju kriminalci. Svi ti ministri, parlamentarci, clanovi Predsjednistva i predsjednici entiteta su KRIMINALCI. Svaki obican covjek iz naroda je posteniji i vrijedniji postovanja vise nego bilo ko od njih!
jos jedan dokaz da nemamo kvalitetnu edukaciju, jos jedan dokaz nemara drzave, jos jedan dokaz koliko drzava ulaze u projekte pravnih i fizickih lica...
Dokaz ove tvrdnje su naši političari