Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne kontam,o čemu ti ??
Miro 12.07.2009. u 12:24 Kako to da samo ova dvojica \"ne ocekuju nista od sastanka\"???? Hajde sto geno*idni \"ne ocekuje\", to nas nista ne cudi, ali nije valjda da i Covic \"ne ocekuje\"? Covicu, izadji vise iz Dodinog duPeta ili ako vec ostajes, ostani dok nam Dodo ne vrati Posavinu! Vrijeme je da sto dobro ucinis za nas Hrvate!!!! TAKO JE MIRO,potpisujem,posavinu treba izdvojiti iz genocidne tvorevine ili u najgorem slučaju stvoriti novi kanton ili distrikt Posavina,to je najbolje rješenje za Hrvate a i za BiH.
a da malo ratujemo za njih a? da nasim zivotima branimo i spasavamo opljackane u NJIHA sve nase jare i pare, a? za njihove feude, begluke, pasaluke, a ? ma dodik je kriv za federalne zakone, samo sto je tad dodik bio nula al dok je sda i sbih patriota i u dodicima ce se iskopat dobri saradnici karadzicevog kalibra
Na osnovu Zakona o državljanstvu Bosne i Hercegovine donesen je Zakon o državljanstvu Federacije BiH (Službene novine F BiH\" broj 43/01), koji također propisuje naprijed navedene osnove sticanja i prestanka državljanstva. U skladu sa članom 40. Zakona o državljanstvu Federacije BiH sve osobe koje su državljani BiH, pod uslovima propisanim članovima 37., 40. i 41. Zakona o državljanstvu BiH i koje su na dan 06. aprila 1992. godine imale prebivalište na teritoriji koja sada pripada Federaciji, smatraju se državljanima Federacije osim ako nemaju prebivalište u Republici Srpskoj. Državljanstvo Federacije prema stavu 3. istog člana dobit će i osobe koje su bile državljani bivše SFRJ, a koje su se u periodu 06. aprila 1992. godine do dana stupanja na snagu Zakona o državljanstvu BiH stalno nastanile na teritoriji Federacije i koje na toj teritoriji imaju neprekidno prebivalište u trajanju od dvije godine nakon stupanja na snagu Zakona.
ima li vecih diletanata i demagoga od bosnjaka? -------- Zakon o državljanstvu Federacije Bosne i Hercegovine \'\'Službene novine Federacije BiH\'\', broj 43/01 www.fmup.gov.ba/bs/text.php?id=45 Predsjedavajuci Doma narodaParlamenta Federacije BIH prof. dr. Ivo Komsic, s. r. PredsjedavajuciPredstavnickog doma Parlamenta Federacije BiHIsmet briga, s. r.
real realno ti se poserem u bosnjastvo i miseve koji ga izvukose iz naftaline
Kako to da samo ova dvojica \"ne ocekuju nista od sastanka\"???? Hajde sto geno*idni \"ne ocekuje\", to nas nista ne cudi, ali nije valjda da i Covic \"ne ocekuje\"? Covicu, izadji vise iz Dodinog duPeta ili ako vec ostajes, ostani dok nam Dodo ne vrati Posavinu! Vrijeme je da sto dobro ucinis za nas Hrvate!!!!
SDA = Izdaja! S njom ce Bosna i Bosnjaci potpuno nestati, ovaj puta bez ispaljenog metka. Gargamel samo nastavlja antibosansku i antibosnjacku politiku koju je sprovodio c.e.t.n.i.c.k.i zlikovac Izetbegovic po uputama jednog od njegovih najprisnijih prijatelja i uz to politickog mentora - Dobrice Cosica i SANU koju je taj zastupao.
dodiku yebem ti mater