Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kosulje gdje su rukavi presiroki a one prekratke, crne pantalone koje nakon par pranja gube boju, kacketi kao zidarski, nedostatak dugmadi na kosuljama...mozda pravite za Njemacku, ali nama ide skart.
Predsjednika sindikata policije ne zanima ko će proizvoditi uniforme (stranci ili domaći), ali ga zanima da mu domaća privreda zaradi platu. Klasični SDA glupan.
Ako mozete biti sa cijenom zemalja bliskog istoka sto da ne....
Kakvu policiju imamo najbolje da im opanke nabave svakako je sve to juce sa brda siso
Kvalitet opreme, odjece treba da je primarni kriterij a ne odakle se nabavlja. Domaci proizvodjaci, pocnite praviti kvalitetnu opremu i bit cete konkurentni. Vi bi ste da dobijate tendere samo zbog toga sto ste domaca firma a to sto ce se neko u vasoj odjeci kuhati i cvrljati, osugati to je manje bitno. Najbitnije je da bude oprema kvalitetna za onog ko je koristi i radi koga se.tender i raspisuje
jesi procitao tekst? domaci proizvodjaci vec proizvode uniforme za trziste EU, sto znaci da zadovoljavaju visoke kriterije kvaliteta. sami tvrde sa mogu biti jeftiniji od istocnih firmi, a da mogu ponuditi bolji kvalitet.
@genijalcina Da proizvode za policiju Njemacke uniforme, ne bi se ovoliko otimali za jedan manji tendercic, bili bi milionerska firma.. Proizvode oni, ali kopce za kaiseve i pojedine dijelove tipa dugmad i slicno za policiju Njemacke Austrije gdje.li vec ne...isto kao sto i Prevent proizvodi rucicu mjenjaca za BMW od koze ne znaci da prave BMW