Komentari (289)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljevica koji predvodi SDP gubi i propada u Njemačkoj, Norveškoj, Mađarskoj, Poljskoj, Češkoj, Austriji, Hrvatskoj, Španjolskoj, Italiji, Sloveniji itd. Baš me zanima koliko BiH prati europske trendove.
*koju
Ljevica od 2.svjetskog rata uspjesno vodi sve najrazvijenije i nacivilizovanije zemlje svijeta.I na zalost fasista u tim zemljama nece nikad ni propast
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Golemo..Sad kad SDP na krilima konceptualizma pobjedi sve stranke i napravi Utopiju od Bosne..
Pa i utopija je nešto, ovo do sad nije bila ni distopija, ovo do sad je bilo jedno veliko NIŠTA!
Nazalost socijaldemokratija kao nastavak komunizma (koji je vise bio blizi skandinavskom socijalizmu vec komunistickim diktaturama) na nesem tlu se istopila pod upravljackom palicom despota Lagumdzije i kukaviclukom Komsic, i ostalih, koji umjesto da su se Lagumdziji suprostavili na nivou stranke su rasparcali stranku. I tako da danas imamo desetak socijaldemokratskih stranaka!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Neznam zašto ste zaobišli i ublehu od analitičara - Eldara!
Aham.. u tom grmu lezi zec.. pa gori si od Bakira Hadziomerovica :D
Konceptualno - pa na kompezacionu listu??? To što je iz - lago po cijelom svijetu je najmanje bitno. Nego kako će iz -lagati u Parlamentu?
E sada će SDP sa Damirom N. biti istinska šega , Top lista nadrealista!
nema ovo nidje..
Koliko je ono dobio glasova za načelnika Centra? I nije ga sad stid priključivati se nekim strankama? 😁
@SultanSDAErdogan SDA UHLJEB I BAKIROV PLACENIK I SDA LOPOV I SDA BOT NA KLIXU Majmune zatucani stavi i mene na tu listu BOTOVA KOJI MRZE SDA LOPOVSKU BALEGU sve ti ebbem lopovsko i zaostalo SDA NAJVECA NESRECA BOSNJAKA SVIH VREMENA
@SultanSDAErdogan 🚑🚑🚑 JAGOMIRSKI PACIJENT i NORIDOV drug iz JAGOMIRSKE SOBE SDA UHLJEBI IZ JAGOMIRA, njih je SDA UHLJEBILA U JAGOMIR 😂😂👍
Što bi reko Džasmmin... A bio si mi drag...yeboti mater svooojuu!
SPD - konceptualna ljevica
Kad mogu hodze mogu i umjetnici pa i ovi ko fol umjetnici. U redu je da neko iz tih esnafa podrzava odredjenu politiku ili preferira odredjeno politicko uredjenje ali da postanu politicari to je bas dno. Jos i nekako Ministar kulture al sve ostalo je jad. Kakav je narod takvi i politicari. Hahaha
Ej to,to nidje na svijeeetu nema
Prezime sve govori hehe
Ja bih volio bit konceptualn
Nakon sto su oni iz Novog Sarajeva angazovali Kiketa Budaliketa,koji dobi glasove na opcinskom nivou i postade vijecnik ,za koji nivo vlasti se bori ovaj kriticar vlasti?
Jel iko gledao klip koji je on objavio??? Pa čovijek nigdje nije rekao da se prikljucio SDP-u. Čovijek je reko da ce probat ujedinit ljevicu i predstavit svoj plan oko zajedničke liste... Ja medija i govanaa..... Doslo vrijeme kad covijek ne vjeruje svojim ocima nego samo ono sta im se kaze. Samo govorite bleeee bleeeee bleeeee. Nemoj slucajno da otpakujete mozak iz celofana.