Ogorčeni sporošću suda u Austriji
0
Bh. intelektualci nastavljaju borbu za pravdu za Divjaka
Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Silajdzic bi ovo vec davno rijesio, zna covjek sta je drzava i kako se stite svoji drzavljani. Ako das jednog, odose svi. Sam je ostavljen Ambasador Hrle protiv srpskog tuzilastva podpomognutog Dodikom i Covicem. Da je u Becu Miletov ili Draganov ambasador Jovo bi vec bio u Beogradu. Velika trgovina u Becu, velika...
Treba ozbiljno i pod hitno pripremati reviziju tuzbe protiv srbije...........
Jovan Divljak je jedan od ucesnika u ratnom zlocinu pocinjenom nad pripadnicima JNA koji su se POVLACILI iz Sarajeva nakon dogovora sa vlastima A.Izetbegovica. Treba da odgovara, pa neka u Sudu BiH dokaze da li je ili ne nevin, kao i da se konacno zavrsi ta epizoda, ali na sudu. Neko mora biti odgovoran, ako ne Divljak, onda je Ganici, Zagi ili bilo ko drugi. ALI NEKO MORA ODGOVARATI ZA TAJ ZLOCIN, AKO HOCE DOBRO BOSNI I HERCEGOVINI. A silajdzica ostavite na miru, on je onako dogovarao sa Karadzicem podjelu Bosne...
Svi smo mi za to da pravda pobjedi. Ako pobjedi, onda mu ne gine dozivotna.
I tako je od prevelikog izljeva ljubavi agresivne vecine vise od 200 hiljada gradjana Sarajeva srpske nacionalnosti i desetine tisuca gradjana Sarajeva hrvatske nacionalnosti \"napustilo\" multikulturni biser - grad Sarajevo. Sve je poslije toga historija...neka nova lazna i prevarantska. Aferim
Ajmo svi ČUNE NA PREGLED!!!
Iz svega priloženog lako je zaključiti da se na području 24% BiH svako može proglasiti intelektualcem,ako ima završena barem četiri razreda osnovne škole.Čak i Tambura ozbiljno konkuriše vrhu akademskih krugova,njegova uža specijalnost je brojanje do 5!
kakvi su ovo pederi na slikama
Pošteno i precizno rečeno, \"intelektualci\" sa 24 posto, a vi nastavite lagati, ionako lažete samo sebe, nitko drugi vam ne vjeruje.
Mozda mu mali kavez :))))
@@OBILIĆ Ma nije mi na povocu,držim ga u kavezu,al\" nešto je nervozan ovih dana,valjda vrućine,šta li?
Obilicu skrati tamburi povodac
Prije par dana je u Becu priveden bivši oficir sovjetske tajne službe protiv koga je raspisana potjernica zbog učešća u masakru u Vilnjusu (Litvanija) 1991. Iako se radi o evropskoj potjernici, Austrijanci su ga pustili nakon par dana uz objasnjenje da je prosao rok dostavljanja dokaza od strane Litvanaca. A za Divjaka su dopustili da se rok oduzi. Litvanci su reagovali danas sa zamrzavanjem odnosa sa Austrijancima i povukli svog ambasadora iz Beca.
http://tiny.cc/Get
@tambura MIRAN!!! LEZI DOLE!!! TAMBURA!ČUJEŠ TI MENE!?
@KOBILICU opanci ti opasno smmrde na krv Bosnjackih i Hrvatskih civila...bijedo na dvije noge...pises u ime serva ljudozdera, siledzija, ubbica, krvoloka...!!! SIKTER...!!!