Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Država za vanredno stanje, reketamo prvi, krademo više!!!
Ovaj Haris - mladi SDP-ovac godinama traži posao i jos ga nije našao! Zašto? Zato sto ne traži posao već funkciju na kojoj nista neće raditi. E zato \"posao\" neće naći jos zadugo..
Koji bezobrazluk. Ovo snimljeno je akcije Foruma mladih SDP-a kako čiste oko Doma za slijepu i slabovidnu djecu. A ovi sa DW prodaju mu*a pod bubrege i kao studenti ovo-ono. I onda mi pričaju o slobodi medija... Evropa očito nije ništa drugačija od Sjeverne Koreje... FUJ!
neko tu laže ili ovi s naših vijesti ili švabe...
a, izvor je deutsche welle. ovi njemci su više upoznati s našom situacijom nego naši političari.
koji supacki prilog, i ovaj DW je pao k..cu za usi, ko da su zaposlili sve one promasaje od novinara sa hayata
HOORUUUK, HOOOOORRUUUUUUUK.
Gdje armija,zasto drzava ne napravi generalnu mobilizaciju svih nezaposlenih,i ne nade neko rjesenje??????????Sve vise dokaza koliko Bosna ne organizovana drzava!!:/