Anketa Sarajevo-x.com
0
Bh. građani očekuju boljitak u 2010.
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima jos normalnih, ali ne mozemo doci do izrazaja od ovih kojih nema toliko (mozda svega 10%) ali zato najglasnije vicu i pljackaju svako svojeg i sviju nas zajedno.
BOLJITAK NEGO ŠTA !!!!!!!!!!!!!! Izbori u 10 .mjesecu su jedina prilika za boljitak u ovoj godini,a ujedno i konačni test stupnja retardiranosti ovih NARODA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
boljitak boljitak boljitak sta to bi ?
@@analiza zna se da je privatno vlasnistvo neprkosnoveno pravo, svugdje u svijetu... sto se tice unitarne drzave, misljenja sam da je \"forsiraju\" oni koje zele \"progurati\" svoje zelje i htjenja za jednonacionalnom sazivotu, bez obzira o kojem nacionalnom korpusu se radi.....sto je svakako ravno idiotariji.... politicarima je svakako u interesu /iskljucivo mislim na njihov licni interes/ da podgrijajavaju i odrzavaju pricu u tom pravcu.... narod treba od istih da zahtjeva, otvaranje novih radnih mjesta, bolja socijalna davanja, jacanje sigurnosti u drzavi...namjerno ne zelim napisati RS ili F BiH, znam da je to stvarnost i neka je ...ali hajde da se pokusamo nakon glogote rata i jadnog postratnog zivota izdici i pokusati biti razumni.
Ma ja nisam pravio baš dublju analizu, samo sam nabacio dva po meni najbitnija problema. Naravno da ne želim nikakvu unitarnu muslimansku državu i ruku na srce, svijet sa kojim se družim o tome i ne govori ozbiljno. Mislim da je govor o unitarnoj više plod antimuslimanske propagande i možda želja, siguran sam, malog dijela Bošnjaka. Pripadam bošnjačkom nacionalnom korpusu i iskreno sam za to da niti jedan pripadnik dva druga naroda ( a Boga mi ni ostali ) ne smije imati manje prava na ovu zemlju od mene. Ne razumijem se baš u teritorijalne podjele samo mislim da ako neko ima bilo kakvu imovinu u svom vlasništvu, to je NJEGOVO bez obzira na \"čijoj\" se teritoriji nalazilo i da mu niko ne može uskratiti pravo da sa svojom imovinom raspolaže na način koji njemu odgovara.
@analiza...@@analiza konacno komentari koji imaju neki smisao... potpisujem sve sto ste naveli... bilo bi lijepo da ljudi kao sto ste vi pa i moja malenkost mogu odlucivati o buducnosti nase djece i buducnosti nase domovine....hvala vam na razumnim komentarima.
boljitak sa ovakvim lopovima na vlasti i stokom od naroda kome je sve svejedno
hahahah pa moglo je glasiti BOLJITAK=NAPREDAK Bh. građani očekuju napredak u 2010.
Boljitak je isto sto i napredak. Sto si toliko sitnicav? :-)
za \" boljitak \" u 2010 hahahah :)))) skrivena reklama u mnogim od vasih naslova
Donekle se s tobom slazem. Moje je misljenje, bilo ispravno ili ne, da ce se poceti rjesavati situacija u nasoj zemlji kada: 1) RS/ Srbi odustanu od prijetnji referrendumom, tj. secesijom, a time i obnovom rata, jer to ne ide mirnim putem 2) Bosnjacko vodstvo konacno odustane od ideje unitarne drzave u kojoj ce vecinski preglasavati sviju i pocne federativne partnere - Hrvate tretirati kao konstitutivan narod, s uvazavanjem, a ne ignoriranjem i preglasavanjem 3) HZ HB shvate da se ne vrti cijeli svijet oko Hercegovaca, te da su na usrb Hrvata iz Bosne \"dobili\" nezvanicni komad zemlje, te da ne prijete kao RS OTCIJEPLJENJEM. Treca jedinica plus dva distrikta je u redu, ali da svi pristanu da NEMA OTCJEPLJENJA i gotovo! 4) kada glad natjera ljude da pocnu razmisljati, a ne slijepo pratiti (z)vjersko-politicke vodje i s mrznjom gledati kako napakostiti \"drugom\" Sve naj Bosno i Hercegovino!
vecina > 50% ??? vecina >= 50%+1 42% < 50%; 42% !=50%+1; 35 + 23 = 58; 58% > 50%; 58% >= 50%+1; 58% = vecina!!!!!! If(42% != vecina) 42% = manjina;
ko prezivi ovu godinu iducu je najeb.o...to bi otprilike bio program ovih stanaka na vlasti...kako crno bolje...
Uzalud sve ankete ali bolje neće biti dok se u F BiH ne zaustavi i ne sankcioniše korupcija u svim segmentima života. Puno se je novca potrošilo odnosno isparilo, a ne vidi se gdje je uloženo osim naravno u imovinu moćnika u i oko politike. A na nivou cijele BiH mora se zaustaviti srpska bahatost i divljanje i njihove secesionističke namjere. Od bošnjačkih političara pa i hrvatskih koji zaiste BiH osjećaju svojom domovinom očekujem da se svugdje i na svaki način usprotive poganim naumima iz Banja Luke i Beograda. Jednom za uvijek \"objasniti\" im da pedalj zemlje bosanske neće završiti u \"zagrljaju prekodrinske matice\" i da su uzalud sva njihova pod.ebavanja putem medija. Ne treba pjeniti ali im dostojansveno staviti k znanju. Samo tako može biti bolje!
mislim da ovi sto se nadaju na dobrim hapovima zive kakav crni boljitak, svjetlosnom brzinom ovo goni u u najtamniju i najciscu crnu rupu