Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bez obzira na sve, struktura zvanica koji će prisustvovati na inaguracijiji Vučića pokazuje da Srbija preuzima polako lidersku poziciju na Balkanu. Zašto se nebi i Vučić promjenio u korist mira i prosperiteta. Svi mi možemo da se mjenjamo. Zašto nebi i mi svi u Bosni bez obzira koje smo vjere mogli živjeti zajedno i obezbjediti potomcima ljepšu budućnost. Dovaljan je samo jedam mali korak za bolje sutra.
tacno tako, ali nasi mali mozgovi nikako da naprave taj samo jedan mali iskorak......vise volimo da se mrzimo i koljemo........nazadni smo....ni plemena iz afrike nam nisu ravna.......
@2PIPUN on decentno, lagano ali sigurno daje srbima u BiH do znanja da zive u drzavi BiH......o kakvim laznim nadama govoris, mislis da bi ijedan pametan covjek zelio da bude necija karaula ?
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Ne bi trebalo žaliti sarina..
Dzaba toliko Bosanaca ide u BG opet ce svi da bulje u našu Kolindu.Hahahahahaaha
u francuskoj je od izbora do preuzimanja vlasti prošlo par dana, i to čovjek doš'o sa ženom, mahnuli publici, uslikali se sa prethodnika i kraj priče. minvajl, u balkanskoj pripizdini ovaj samozaljubljeni idiot već tri mjeseca pravi dramu i pompu oko preuzimanja trona kao da je britanska kraljica.
NE KONTAM, ZASTO NIJE ISAO JEDAN, KO IM PLACA TROSKOVE, VUCICEVA SRBIJA?
Mislim, sest komada za Vucica, kako ih nije sramota?
BAKIR IZETBEGOVIĆ: „Vučić će tek učiniti dobre stvari za Balkan“ .. čovjek koji je ukrao IZ
@CXCјујују ццццц ма важи
politika je ku rva ubila je bomba,svi smo isti svi smo ista gomna, vučiću licemjeru
Jedan odlican clanak koji objasnjava kakva je Srbijanska politika kroz Vucica kao njenog exponenta. http://thebosniatimes.ba/clanak/8712
Hoće li biti Aleksandar 1. Vučić Ujedinitelj
Nema tu više koga ujediniti. Nama bi bilo najbolje da se jedno 50 godina potpuno ignorišemo, pa da onda neko pametniji vidi kako i šta dalje, ako bude ikakve potrebe, naravno.
Može vas biti sram što idete u goste tom šupkoustom šešeljevcu, koji je za vrijeme velikosrpske agresije na BiH bio "mali" od povjerenja šešelju i nikoliću. Chetnik ostaje chetnik. U dobronamjerne promjene spomenutih, vjeruju samo teški naivci.
Vidim, chetnici opet chetnikuju i dežuraju na Klixu dijeleći minuse. Istinu ne možete osporiti, koliko se god trudili. Prošlo je vrijeme dobrice ćosića i njegovih sanu instrukcija. Zločinački plan RAM nije vam uspio. Ruši vam se nacionalistička retorika kao kula od karata, pa sad glumite mirotvorce. Vjerujem u vašu dobru namjeru isto kao i vuku koji igra oko janjeta.
@Bobas Vjeruj niko i ne želi tvoje povjerenje niti ga interesuješ. Slažem se jedino da je ovo neiskreno, na silu i bespotrebno pretvaranje zarad nekih EU poena, koji ni sami po sebi više nisu ono što su bili prije 10 godina.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Srbija do Sarajeva
Kanom se smiju da im je drago a hajde znaj koji u sebi vise drugom hebe mater
Srpski Putin jase ka decenijskog vladavini......rezim od kojeg bjezim.
Popusil' se sta Zvizdicu... hahahha