Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prave se englezi. Uzbaletaniraće se na aerodrom da ne nagaze na koronu hahaha
Mozda ovi kao Bevanda i Covic imaju putovnice Hr a ovi iz Holandije nemaju. Ko zna?
Fahro je imao dobrih poteza ali ovo sa nasim ljudima iz Holandije je napravio selekciju i podjelu. Naravno, opet nece dobiti glas od mene niti je kad dobio.
Svuda pođi, kući dođi.
Nedopustivo je ijednom bh građaninu zabraniti povratak kući u BIH!
Bh građanima u Holandiji je Radončić zajedno sa predstavnicima hdz-a i snsd-a uskratio njihovo ustavno pravo na povratak u državu. Je li ovo nama "oteta" naša država?!
Kako su boravili tamo bez prijave i zdravstvenog. Najednom BiH bolja od 🇪🇺
@NLOiznadSARAJEVA Šta tebe briga kako su negdje boravili?! Nema opravdanja da se ijednom bh državljaninu zabrani povratak kući u BIH
Samo dovlačite koronu, šta se ovo radi, pa ovo je za nepovjerivati..zbog dječurlije političara, koja su po cijelom svijetu na studiranju, sad nama dovlače s njima koronu iz najugroženijih zemalja...zar Fahro ne reče nema više aviona...blago nama s vama..fujjj
Ovo je i njihova drzava i oni imaju pravo da se vrate u nju.Manite se Vuciceve politike. Sugradjani dobrodosli kuci
Izgleda jedino Holandjane jebu, nema nikoga za koga se treba urgirati. Jebu nas svi