Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kamo sreće da se ne petljate nikako bilmezi,vaš IQ je na levelu teleta. Nebi me iznenadilo da potpišete neku glupost,kojom se obavezujete da "oštećene" dobavljače,pomognete parama poreskih obaveznika...Bilo bi mnogo korisnije,jeftinije i bezbolnije za nas bošnjake,da vas sve penzionišemo prije nego nas totalno upropastite! Prazne stolice u parlamentu su korisnije od vas- ne čine štetu!
Fadil je već rekao da krize ne može biti. Ne znam što se sad sastaje s privrednicima ... nismo kakav narod, al' čini mi se da Fadila nismo zaslužili. Usput, umjesto da sušaju Fadila, ne bi bilo loše da novinari malo obiđu dobavljače Agrokora u BiH, da im kažu s kojom se već katastrofom susreću.
vala bas.. nego oni odu pitat neke profesore koji u zivotu nisu marke proizveli.. ili odu ppitat fadila kojeg libo racku za svime.. niko ne pita ove iz realnog sektora apsolutno nista.. kao da su to neka telad u stali..
Ako vas Fadil Novalić ne spasi niko nece ;) ;) :)...
Kako rekoste da se zove ovaj ministar razvoja i obrta ?????????Amir Zukic ! Svasta !
oooo probudio se Fadil...konacno
-- federalni ministar razvoja, poduzetništva i obrta Amir Zukić Visoko ! Ako nije Visoko jest ROGATICA ! I kžae Džaeferaga : RADIMO KOLIKO MOŽEMO ! I vidi se !
To što su vam drugi preuzeli grad govori o vašoj nesposobnosti. Pa zamisli sramote dođe ti neko u grad i preuzme sve funkcije..A vi navikli da čekate na sadaku, da nana i dedo umru i da ostave kakav stan i poslovni prostor...
@drunken tiger LAko ćemo za grad jednom smo se već obračunali sa agresorima, ovdje je riječ o kantonima, Federaciji i državi u cjelini. Šta bi ti htio od države u kojoj vladaju Zorica Brunclik sa osnovnom školom, Fahro koji je sa osnovnom ispirao mozak narodu dok nije došao u 22 godini života do srednje trgovačke i sudije USTAVNOG SUDA PAlavričke koja je iz osnovne izašla kasnije i od FAHRE u 24 godini života, nije nikad bila sudija, advokat niti tužilac !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dobavljači bi trebali odgoditi plaćanje PDV i akciza poreskoj Upravi do iznosa potraživanja od Agrokora, jeer je Vlada preuzela obaveze razrješenja međunarodnih dugova.
PRIJEDLOG: Halalite KONZUMU, konstitutivnom partneru u vlasti #FadileOprosti , MORO SAM !
Fadil The Funny.
Jeva čekam da vidim šta će Fadil izvaliti poslije sastanka.