Komentari (169)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najgori mogući odgovor mafiji na vlasti je neglasanje. Ako neko misli da će neglasanjem u životu postići išta nek malo preispita svoju odluku i dublje je proanalizira.
Svim uhljebima želim 🖕🖕🖕 Ja već puni 7 mjeseci u Eindhovenu, milina i da sad da glasam za te korumpirane uhljebačke mafijaše, nema šanse. Lijep pozdrav od Krajišnika iz Eindhovena
Najveca enigma. Otjerali ih a oni za njih glasaju.
Bh. dijaspora u raljama politike po principu registrujte se, glasajte i doviđenja... a uskoro i nameti za dijasporce.
Dijasporu spominjete kad vam trebaju glasovi i lova (donacije i tako to) od njih u stvarnosti nemozete ih vidjeti od vase ljubomore izuzev rodbine i pravih prijatelja koji i nema bas puno!
KOGA BOLI K... ZA IZBORE U BIH POZDRAV IZ OSLA PROSLE GODINE KAD SAM ZAPALIO PASOS I ODREKO SE BH DRZAVLJANSTVA NAJBOLJI OSJECAJ U ZIVOTU KONACNO SLOBODAAAAAAAAAAAAAAA
garant... ne pises po norveskim portalima nego po bosanskim
@testertestni1, za njega ne znam, mada ne vidim razlog zašto ne bi pisao u NOrveškoj. Već 20 godina ja redovno pišem po lokalnim forumima i portalima zemlje u kojoj živim, daleko, preko okeana..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dijaspora treba samo česmu da dobro zavrne i problem riješen. Narod bi počeo da konta drugačije, a sve dok česma kaplje dobro je svima ovako kako je.
Nove generacije u dijaspori gube interes za BiH...to im je nešto „strano“,a samim tim ce i prestai „famozne“doznake da se šalju...biće sve manje i manje...a i neće se više imati ni ko ispisati(900€)iz drzavljansta,dobijaju po rodjenju pasos zemlje u kojoj zive...
Samo mislite na dijasporu kada treba glasati
narod zna, narod bira, narod je izabrao
Pozivam svu dijasporu da bojkotuje izbore ...njihovi glasovi se zloupotrebljavaju i koriste samo za manipulaciju .... citiraću amidžu Idriza "eto vam tamo pa radte šta vam je volja"
Federalni Premijer Fadil Novalic kupuje zgradu za BH Poštu od firme UTL Vogošća vlasništvo svoje ćerke za 8,5 miliona KM. Kriminal velikih razmjera o kojem uopće ne piše Faktor, SAFF, Slobodna Bosna i Novi vjetar- Bože što li???
https://youtu.be/pzi_u8ALpyU Evo je o dijaapori.
Niti sam se registrovao, niti ću glasati. I doviđenja. Mislim, Allahimanet.
Sta bi trebalo po m.udima ih gladiti?I ja glasam pa mi kazu cao a ostajem ovdje!