Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo ga...kao sto rekoh...sad cemo mjesec dana citat o iftarima i teravijama od Australije do Aljaske.
jedva cekam sliku Hankinog iftara sa prijateljima i rodbinom
Od Aljaske do Meksika... :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"za sve Bosance i Hercegovce" , pa nisu valjda svi iz BiH muslimani?
Bože pomozi
pukli su ovi nasi muslimani skroz na skroz
Ako vodi Vugdalićeva mora da će bit vrlo zanimljivo
Iftarom predstavljaju BiH u najboljem svijetlu..dotle je došlo
treba istetovirati ratka na klitoris ova seljanka kao i 90% seljadije pobjeglica
Bošnjaci muslimani svuda su dobro došli.! Čitav dunjaluk prepoznaje naš intelekt,humanost,kreativnost,mudrost,pošten rad i čist obraz!
Picadiplomatija, nema jače.
@abb I Hankinog i petog desetog na Hayatu, uz pricu gostiju koji svi lice jedni na druge, bijela kosa i podsisana brada, kako se u njihovim kucama uvijek postilo, kako su ko djeca isli po lepine... Dosta kontradiktorno, mnoge sam cula da u Titino doba nisu smjeli postit.
nisu smijeli postiti ako su u partiji a vjeruj mi nisu ni zelili jer su bili politicki podobni,isto kao sto sada poste jer im to odgovara politicki i materijalno,u titovo vrijeme moj dedo je izao u dzamiju i postio i niko mu nije branio ali nije mogao biti clan kpj
Bošnjaci muslimani kao najhumaniji i najciviliziraniji narod su najbolji ambasadori islama u svijetu i nema nikakve sumnje da će oni doprinijeti njegovom širenju i time moralnom spasenju čovječanstva!
Treba siriti lijepe vijesti. Bar u ramazanu ih je dosta. Svijetu se trebamo predstavljati kao civilizovan narod, sto i jesmo, i predstavljati na najljepsi nacin svoju zemlju. I ne smijemo dopustiti da to predstavljanje bude preko Fahrudina Radoncica i slicnih pa da ljudi misle da smo sa druge planete.
Zar nije DŽemila, a ne Đemila?
sabur ..iftar ..sehur ..ibadet ..akcize ..benefit ...ja ove rijeci ne kontam ..moracu ici na vecernju nastavu iz maternjeg jezika