Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja pitam Covica od koje plate posjeduje pola Zaostroga i Gradac?!! Pa ovaj je jaci od amazona
Covic(susak,boban)tuta i ostali vrh hdz-a i uzp-a su svi bivsi i sadasnji kosovci tj.jugosliveni,ja znam da ovo nisu Hrvati čim ono ide na obljetnicu razaranja Vukovara u B.Luku i aplaudira na orden Slavku Lisici,to nemoze biti Hrvat.To su sve Jugosloveni koji i dan danas rade za Beograd i Moskvu.Mislim i siguran sam da bi se susjedi trebali distancirati od ovakvih,cim prije,tim bolje
Sabura malo gospodo Juzni srbi, sad ce Dragan da vam napuni stomake preko TV Herceg Bosne. Pozvace najveceg Hrvata od svih sa kamenjara, pokatolicenog srbina Ninu Raspudica, da vam veceras isprica njegovu novu bajku o Hrvatima sa kamenjara jos od stoljeca sedmog.A biskup Ratko Peric, ce vam objasniti, kako da spremite corbu od clanske karte HDZ-a.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pleme moje balkansko...nista vi nemate rec jedni drugima Svađate se ko su veći hrvati,srbi i bosanci, a država ko Somalija😂
JESTE STALO COVICU I USTASKIM ZLOCINICA ZA NARODOM,ONI SAMO RADE ZA SVOJ INTERES. SVAKI DAN SU BOGATIJI ,A NAROD NEKA SE PATI I BIRA PONOVO LOPOVE KAKO MOGU SA NJIMA MANIPULISATI.TEGBIR
Željko Komšić je pencilin za ove parazite i četoljubce
Pokradoše i Boga. Ali tražili ste gledajte.
Trebalo zatvoriti prije 10 godina i ustediti pare! Ovdje su samo chetnici iz HDZ-a ukrali stotine miliona. Ionako je bila fashistichka firma. Neka je propala.
Kao kurtone koji se nakon upotrebe bace,tako je Čović iskoristio katolike,Dodik pravoslavce,Bakir muslimane.Građani BiH imate još malo vremena da pogledate i krenete svi zajedno u izgradnju jedne nam jedine BiH.Smrt fašizmu,sloboda građanima.
Nije ovo prva fabrika koju je Čović uništio. Sjetite se Soko Mostar...
nije ni tebi, a nije ni meni, ... kome je stlao uopće
Briga Čovoća za AluminjumOn je svoje uzao samo radnici neče da shvateNek se vrate malo nazadZa vrijeme vladavine HDZ nestale firme Soko.Hekom.Fabrika Duhana.Predionica Đuro Salaj.Rudnik....sve te firme vodili i ugasili kadrovi HDZ -a.Ti isti kadrovi sad imaju nekretnine ko da su vlasnici Microsofta.
@gooUser1553187754 a zasto izostavljas sa spiska sda i sdp koji su uz hdz te firme unistili zavisno na kojoj su obali bile
Ko da sta moze Covic, dozivotni uhljeb, ovo je trebalo prodat kad se moglo da se ne gomilaju dugovi. Jbo vas otac, nije Covjke Ante Markovic ili FIkret Abdic pa da pravi neka cuda od nicega. To je naviklo trosit a ne pravit.
ovaj pisa po sirotinji
I ovde samo izgadi covica i odmah dobijes stotinjak pluseva!!!A ko ce sad objasnit rudarima,zeljeznicarima i ovima u zeljezari da ih ista sudbina neceka,Rudnici duzni samo poreza 400miliona km,zeljeznice samo poreza preko 200miliona km,zeljezara preko 60miliona km,a avi godinu zavrsavaju u debelom minusu.Oce li ove radnike bakir i sejdaga spasit?vjerujte mi da nece.
A niko nepita gdje je jucer bio hrvatski clan predsjednistva nas dragi sejdaga.Ni danas ga nigdje!najvjerovatnije mamuran od sinosnje feste,jbga negasi se aluminiski svaki dan!!!
covicu nije ni do kog stalo do sebe samog time iz godine u godinu dokazuje njega nije briga za svoje ovce one njemu sluze samo za guljenje vune i onda ih odbaci ko zadnje spadalo
Nije sala Dr.nauka! hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha!
Hrvatskoj trebaju konobari. :o)))